Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nem szeretik a lányok a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem szeretik a lányok a bármit megtennék érted fiúkat?

Figyelt kérdés
2015. jún. 12. 11:58
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
értem.
2015. jún. 12. 12:04
 2/15 anonim ***** válasza:
ez én se értem tudod a lányoknak soha semmi nem jó
2015. jún. 12. 12:12
 3/15 anonim ***** válasza:
89%
Ha valaki leszarja ökert akkor szenvednek, rohannak egy ideig, aztán feladják. Ha meg nekik élsz akkor "unalmas" vagy. Ilyenek ezek
2015. jún. 12. 12:14
 4/15 anonim ***** válasza:
Én pont ilyen fiúkról álmodozok! :)
2015. jún. 12. 12:21
 5/15 Crudius válasza:

hát ilyenek a nők.. :D

nehéz a kedvükben járni, hogy az nekik is megfelelő legyen.

De nem szabad általánosítani.

Vannak akik szeretik, ha a férfi mindet megtesz érte,

van akik nem szeretik...

Az én előző kapcsolatomban tudta a csaj, hogy megteszek érte mindent, de nem értékelte különösebben.

Ez van.

2015. jún. 12. 12:38
 6/15 anonim válasza:
Nekem is ez az álmom. :) hogy ilyen fiúk legyen. :3
2015. jún. 12. 13:41
 7/15 anonim ***** válasza:

Nagyon jó egy ilyen fiú, de ha sokáig vagyunk ilyen srácokkal akkor elfog az az érzés hogy ő nála soha nem találok jobbat, ami kicsit elkezd fusztrálni, ráadásul az ilyen fiúknak általába soha nincs semmiről se véleményük, mindig azt teszik és mondják amit a barátnő elvár.

Viszont egy olyan srác aki nem tesz meg mindent, arra lehet néha haragudni, néha összeveszni vele, kibeszélni a barátnővel, utána meg megbeszélni a dolgokat, kibékülni, ha csak néha van ilyen és nem veszekedésből áll a kapcsolatunk akkor még erősíteni is tudja a kapcsolatunkat egy összeveszés. És legalább tudom, hogy neki is megvan a véleménye és nem erőltetek rá mindent. És nem lesz majd az 10 év mulva hogy a "bármit megtennék érted fiú"-nak elege lesz mindenből rájön hogy ő nem ezt akarja és szakít a párjával majd a korábban ért sérelmek miatt egy bunkó lesz aki nem bír megmaradni egy nő mellett sem.

2015. jún. 12. 14:17
 8/15 Crudius válasza:

Ezt megcáfolnám, ha szabad.

Nem mindegy hogy mennyi az a "minden", amit megteszünk a lányokért. Vagy hogy ez a cselekedet fizikai vagy lelki. Ez függ az adott szituációtól.

Lehet véleménye a srácnak és nem feltétlen ilyen "szolgáló" típus.

Ezt lehet egészségesen is művelni :)

2015. jún. 12. 14:30
 9/15 anonim ***** válasza:

bármit megtennél érte?

nekem az első barátom tele volt pénzzel, és igen, mindent MEGVETT nekem, mindig fizetett helyettem, meg amikor náluk voltam akkor behozta a szobába a kaját.

és aztán szakítás után hozzám vágta, hogy ő mindent megtett értem...

HÁT NEM! soha nem adott tanácsot ha problémám volt, nem hallgatott meg, vagy ha igen, nem érdekelte. nem segített, nem védett meg, ha valaki kiabált velem.

szóval nem tett értem szinte semmi érdemlegeset, csak ő így volt nevelve, hogy a mindent megadás = mindent kifizetés.

2015. jún. 13. 17:05
 10/15 anonim ***** válasza:
Én azért nem szeretem az ilyen fiúkat, mert ha valaki ezt mondja, akkor az olyan, mintha arra számítana, hogy az életben nagyon sokszor szükség lesz rá, ergo esetlennek, szerencsétlennek tart(hat),vagy csak szimplán kedves, de manapság kevés az ilyen srác.
2015. jún. 13. 18:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!