Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » A lányok szeretik ha egy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lányok szeretik ha egy csávó izmos?

Figyelt kérdés
Most nem feltétlenül arra gondolok, hogy szálkás, mint egy hal, de mondjuk, hogy ha erős és nagydarab azt szeretik a nők? Például egy 120-as mell, 43-as kar az milyen a lányok szemében?

2015. máj. 28. 16:41
 1/5 anonim ***** válasza:
2015. máj. 28. 16:46
 2/5 A kérdező kommentje:

Jajj, nem a nők miatt gyúrom ki magam. Régen elég vékony voltam, volt egy komoly betegségem, nem működött rendesen a pajzsmirigyem és 30 kilót fogytam. Most eltelt pár év, elkezdtem edzeni, hogy legyen erőm és tornatanár ne akarjon megvágni mindig. Beiratkoztam bokszolni is, most majd elkezdem a birkózást is. Szeretem a sportot, élvezem csinálni, ha edzek mindig jó kedvű vagyok, csakúgy pörög az adrenalin. Csak azért kérdezem, hogy ha izmosabb leszek, akkor hogyan fognak tekinteni rám a nők.

Most se vagyok kicsi, 17 éves vagyok, de már sok átlag felnőttől nagyobb vagyok. Igazából nem a kinézet miatt edzek, hanem az erő és az egészség miatt, no meg mert szeretem. Kiskoromban legóztam, most fekvőtámaszokat nyomok. Tizenhét évesen ez lett a hóbortom.

Köszönöm a zenét, egyébként nagyon szeretem a rappet, kedves első válaszoló! :)

2015. máj. 28. 16:52
 3/5 anonim válasza:
Nemtudom hogy ez a 120, 43 mi, de én az ilyen dundisabbat szeretem, nem kell kigyurva lennie, csak ne legyen naaaagy pocakja, de lehessen ölelni:33 nem kell a véznaaa
2015. máj. 28. 17:38
 4/5 anonim ***** válasza:
van amelyik igen van amelyik nem.
2015. máj. 28. 17:59
 5/5 A kérdező kommentje:
A 120, 43 a méretek voltak, pontosabban kerület. Amúgy az erő nem függ a kinézettől és nem arányos az izommérettel. A 60 kilós barátom 150 kilóval guggol. Csak érdekességképpen mondtam. Kösz a válaszokat! :)
2015. máj. 28. 22:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!