Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányok szeretik ha egy csávó izmos?
Jajj, nem a nők miatt gyúrom ki magam. Régen elég vékony voltam, volt egy komoly betegségem, nem működött rendesen a pajzsmirigyem és 30 kilót fogytam. Most eltelt pár év, elkezdtem edzeni, hogy legyen erőm és tornatanár ne akarjon megvágni mindig. Beiratkoztam bokszolni is, most majd elkezdem a birkózást is. Szeretem a sportot, élvezem csinálni, ha edzek mindig jó kedvű vagyok, csakúgy pörög az adrenalin. Csak azért kérdezem, hogy ha izmosabb leszek, akkor hogyan fognak tekinteni rám a nők.
Most se vagyok kicsi, 17 éves vagyok, de már sok átlag felnőttől nagyobb vagyok. Igazából nem a kinézet miatt edzek, hanem az erő és az egészség miatt, no meg mert szeretem. Kiskoromban legóztam, most fekvőtámaszokat nyomok. Tizenhét évesen ez lett a hóbortom.
Köszönöm a zenét, egyébként nagyon szeretem a rappet, kedves első válaszoló! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!