Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Lányok, mi a véleményetek...

Lányok, mi a véleményetek azokról a srácokról akik az átlagnál jobban szeretik az autókat, jól vezetnek és ebbe ölik a pénzüket tegyük fel a féktelen piálás, esetleg drogozás stb. helyett?

Figyelt kérdés
Taszító számotokra, egyáltalán nem számít vagy esetlegesen pozitív lehet?
2015. máj. 12. 13:42
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
ne költse a pénzét hülyeségekre...
2015. máj. 12. 13:43
 2/21 anonim ***** válasza:
79%
mivel fiúknál ez egyenlő a p*cs méregetéssel és akinek erre szüksége van mással nincs ellátva, így igen zavarna ^^
2015. máj. 12. 13:43
 3/21 anonim ***** válasza:

Attól függ... jobban szeretné az autóját, mint engem*?

(*tfh: a barátnője vagyok)

2015. máj. 12. 13:44
 4/21 anonim ***** válasza:
Miért nem lehet egyikbe sem beleölni minden pénzt, hanem értelmes dolgokra fordítani? Persze, szánjon a hobbijára is a keretből, de ugyanúgy nem szeretem az ilyen "mindent kocsira költő" férfiakat, mint azokat, akikhez hozzá sem lehet szólni meccsnézés közben, maximum a sört felszolgálni térden csúszva. Nyilván ez egy kevésbé látványosan káros hobbi, de attól még nem tartom jónak.
2015. máj. 12. 13:45
 5/21 anonim ***** válasza:
100%
Én úgy vagyok vele, hogy a hobbira költött pénz és energia sose pazarlás, viszont az egy kicsit nevetséges, amikor 17-18 éves friss jogsisok májerkednek a parkolóban, ami igazából jobban hasonlít egy komédiára, mintsem vagány mutatványra.
2015. máj. 12. 13:45
 6/21 anonim ***** válasza:
Semleges. Örülök, hogy van hobbija, amit szenvedéllyel csinál, de annak nem, hogy annyira nem olyan dolog, amin velem tudna osztozkodni. Én olyan szinten nem értek az autókhoz, hogy ha megkérdezik, hogy milyen kocsija van anyámnak, azt válaszolom, hogy piros. :D
2015. máj. 12. 13:46
 7/21 anonim ***** válasza:
Megengednéd hogy vezessem az autódat?
2015. máj. 12. 13:48
 8/21 anonim ***** válasza:

Ha nem viszi TÚLZÁSBA,akkor inkább pozitív,mint negatív.

Túlzás:pl.ha annyira bele van buzúlva az autójába,hogy elhanyagolja emberi kapcsolatait és számára az első helyen az autója szerepel,nem pedig a párja,barátja,családja stb.

2015. máj. 12. 13:49
 9/21 anonim ***** válasza:

"ne költse a pénzét hülyeségekre..."

mert a 30 ezres felsőknek több értelme van...

2015. máj. 12. 13:52
 10/21 anonim ***** válasza:
9.: honnan szeded, hogy 30 ezres felsőket hord az illető?
2015. máj. 12. 13:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!