Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Lányok ti élveznétek ha egy...

Lányok ti élveznétek ha egy srác titeket szolgálna? Cipőtöket tisztogatná, lábatokat maszírozná? Mit gondoltok az ilyenfajta vágyakról, srácokról?

Figyelt kérdés
Fiatal srác vagyok. Lányoktól várok csak válaszokat és olyanokat amik nem negatívak! A többi bunkó megjegyzés nem érdekel!

2015. márc. 7. 21:06
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Bejönne, volt is egyszer ilyen pasim.
2015. márc. 7. 21:07
 2/14 anonim ***** válasza:
45%
Inkább az erre a célra készült oldakon keresgélj, nagyobb sikerrel járhatsz, itt nem igazán vannak dominák, maximum magukat annak kiadó farokverő melegek. A fiatal lányok meg teljesen éretlenek ehhez az egészhez, a hagyományos szex izgatja őket.
2015. márc. 7. 21:07
 3/14 anonim ***** válasza:
48%
óóóó persze a negatívat ne akard elfogadni és még csak meghallani sem, de garantálom ha egyszer valaki rosszat mond a hátad mögött és visszahallod 4 órát sírsz a sarokba és elmondod az illetőt minden utolsó szemétnek
2015. márc. 7. 21:08
 4/14 anonim válasza:
Megint itt van a lábfetisiszta őrült.
2015. márc. 7. 21:08
 5/14 anonim ***** válasza:
Nem, ezt csak a dominák élvezik, igaza van a másiknak ne itt keresgélj ha ilyen vágyaid vannak.
2015. márc. 7. 21:09
 6/14 anonim ***** válasza:
22%
Nehogy bedőlj Nekik Bálint! Egyrészt nevetséges kijelentés az, hogy a fiatal lányok csak hagyományos szexre vágynak. Másrészt a legtöbbjük imádja megalázni a férfiakat, tehát próbálkozz nyugodtan akármelyiknél, itt vagy akárhol máshol.
2015. márc. 7. 21:14
 7/14 A kérdező kommentje:
Emberek! Tényleg nem érdekelnek a negatív vélemények! Nem azért vagyok itt! Én tisztában vagyok magammal! Ti? ;)
2015. márc. 7. 21:15
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
#6 Ne keverd már a szezont a fazonnal, az hogy némely 16-7 éves csitri szereti kiröhögni a csóró, csúnya életképtelen szerencsétleneket, meg gúnyolódni rajtuk az eléggé távol áll attól, hogy izgatná őket akár a lábimádat, akár a BDSM bármely más formája.
2015. márc. 7. 21:16
 9/14 A kérdező kommentje:
Bocsi, de te miről beszélsz? Látom komolyabb gondok vannak nálad mint nekem a perverzségem! :)
2015. márc. 7. 21:17
 10/14 Ensam skog ***** válasza:
Te valami biztonsági őr vagy, hogy ennyi időd van, hogy állandóan itt teszed fel a szolgás kérdéseid?
2015. márc. 7. 21:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!