Lányok ti élveznétek ha egy srác titeket szolgálna? Cipőtöket tisztogatná, lábatokat maszírozná? Mit gondoltok az ilyenfajta vágyakról, srácokról?
Hú szegény, látom jó sokan rádmozdultak.....
Na de: nekem bejön. Nem baj. De ne vigye túlzásba, mert az már fura...
Miért lennék szegény? Azokat tartom szegénynek akik unalomból fent vannak ezen az oldalon és az a mániájuk hogy ismeretlenül, név nélkül trollkodjanak!
Én legalább keresek valamit és okkal vagyok itt! Ha nem reagálok az a baj, ha reagálok az a baj! Pont ezért írtam ki a kérdésem elejére,hogy nem érdekelnek a negatív és paraszt bejegyzések! Ami így is van! Úgy látszik erre csak beizgult a sok anonymus! :)
A csaj leírta, hogy Neki tetszene, erre őt is leugatod te nyomorék? Mi sem szeretjük azokat a trollokat, akik unalomból tesznek fel hülye kérdéseket :D
Hányszor fogod még leírni, hogy nem érdekel? Mit hazudsz? Dehogynem érdekel, mindjárt szívinfarktust kapsz miatta :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!