Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Lányok ti élveznétek ha egy...

Lányok ti élveznétek ha egy srác titeket szolgálna? Cipőtöket tisztogatná, lábatokat maszírozná? Mit gondoltok az ilyenfajta vágyakról, srácokról?

Figyelt kérdés
Fiatal srác vagyok. Lányoktól várok csak válaszokat és olyanokat amik nem negatívak! A többi bunkó megjegyzés nem érdekel!

2015. márc. 7. 21:06
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Ki írt negatívat te szerencsétlen? Amúgy meg nagyon is érdekel téged, mert reagáltál rá.
2015. márc. 7. 21:40
 12/14 anonim ***** válasza:

Hú szegény, látom jó sokan rádmozdultak.....

Na de: nekem bejön. Nem baj. De ne vigye túlzásba, mert az már fura...

2015. márc. 7. 23:23
 13/14 A kérdező kommentje:

Miért lennék szegény? Azokat tartom szegénynek akik unalomból fent vannak ezen az oldalon és az a mániájuk hogy ismeretlenül, név nélkül trollkodjanak!

Én legalább keresek valamit és okkal vagyok itt! Ha nem reagálok az a baj, ha reagálok az a baj! Pont ezért írtam ki a kérdésem elejére,hogy nem érdekelnek a negatív és paraszt bejegyzések! Ami így is van! Úgy látszik erre csak beizgult a sok anonymus! :)

2015. márc. 8. 19:58
 14/14 anonim ***** válasza:

A csaj leírta, hogy Neki tetszene, erre őt is leugatod te nyomorék? Mi sem szeretjük azokat a trollokat, akik unalomból tesznek fel hülye kérdéseket :D

Hányszor fogod még leírni, hogy nem érdekel? Mit hazudsz? Dehogynem érdekel, mindjárt szívinfarktust kapsz miatta :)

2015. márc. 9. 12:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!