Lányok, mi a véleményetek azokról a srácokról akik az átlagnál jobban szeretik az autókat, jól vezetnek és ebbe ölik a pénzüket tegyük fel a féktelen piálás, esetleg drogozás stb. helyett?
Én ilyen vagyok, és nem volt gond. Nem dohányzom, nem kávézok, gyakorlatilag alkoholt sem iszom, mert inkább az ilyen pénzt az autómra költöm, ápolás, karbantartás, minimális tuning, autósrendezvények látogatása. Persze ettől még nem nyomorgok és áldozok másra is (szórakozás, mozi, öltözködés barátnő stb stb).
Biztos, hogy többet szánok rá, mint az átlag, de nekem ez hobbi és szenvedély. Jól érzem magam az autómban, mert kicsit egyedibb, kicsit jobb, mint a többi ugyanolyan. De ettől még nem csak ekörül forog az életem. Szóval teljesen rendben van és senkit nem zavart még.
Igaz, én nem csaj vagyok, de hozzászólnék:
Bárkinek bármi is a hobbija, a lényeg az, hogy ne menjen az embeti kapcsolatok rovására.
De ezek szerint mindenki aki nem autóra költ, vagy költene, az lőné magát? Totál nincs összefüggés.
Attól, hogy van egy kocsid és három utcahosszal többet vezettél, mint egy másik frissjogsis gyerek, attól még nem biztos, hogy jól vezetsz, ahogy az se, hogy biztonságosan. Az ilyen beképzelt kis ...... szokták a balesetek nem kis részét okozni. (mindjárt mondod, hogy már nem friss a jogsid, hanem már 2-3 éve autót vezetsz...)
Én egy komoly technikai és pszichológiai felkészítés és vizsga alá vetném azokat, akik fiatalon akarnak erős autókat vezetni. Bár az előbbi is félő, hogy csak arra jó, hogy nagyobb legyen egyiknek-másiknak az önbizalma és jobban nyomják neki.
Balesetes képeket és videókat is mutogatnék nekik. Persze mindegyik azt gondolná, hogy vele ez nem eshet meg, de talán mégis érne valamit, főleg ha nem diszkóbalesetek és túlzott gyorshajtásból eredő balesetekről lenne szó. (hanem ahol egyik hyle kivágódott a másik elé, ráhajtott egy bazinagy kátyura, ami megdobta a kocsit, kiszaladt elé a kutya, az meg félrerántotta a kormányt, stb..)
Persze ha nagy veterán kocsi fan vagy, az más.... - de fogadni mernék, hogy nem.
Ahogy abban is, hogy nem csak és kizárólag forgalomtól elzárt versenypályán nyomod neki.
12es vagyok megint.
A 14es hozza a sztereitípiát, az idiotizmust összekapcsolja a valami mással ami nincs összefüggésben. Mert egyszerűbb azt mondani, hogy aki tuningol, vagy éppen nem anyu 65 lóerős ignis-ét hajtja 40nel az idióta.
Az ilyennek ajánlanék néhány autós rendezvényt, ahol aztán látszanak, hogy pont az általa emlgetett trógerek milyen szinten ki vannak utálva egyre inkább az autószerető körökből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!