Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Miert vagyok ennyire kedves...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert vagyok ennyire kedves egy olyan lannyal akiert mindent megtennek hogy vele lehessek?

Figyelt kérdés

Bevezetesnek csak annyit hogy mar volt baratnom es gazdag 2 evet toltottunk egyutt (mar 4 eve hogy ez volt)

Most azt irom ami a kerdeshez kapcsolodik.

Kb 4 hete ismerjuk egymast es az elmult 1 hetben 2x voltunk egyutt setalni a parkban.

Nekem nagyon tetszik kulsoleg de folleg belsoleg a lany.

Az utolso setalas utan kesve ertem haza de o mar ram irt hogy tortent e velem valami mert multkor hamarabb ertem haza.. Total megvolt ijedve.. Aztan megnyugtattam hogy semmi baj nincs minden ok.

Es ekkor meglepetesemre ezt irta nekem.....

Nagyon szimpatikus es kedves vagy. Mikor megyunk legkozelebb setalni?

De amiota nem talalkoztunk kb 3 napja azota mintha kicsereltek volna. Megalazoan es lekezeloen beszel velem. Annak.ellenere hogy en folyamatosan kedvesen es ertelmesen beszelNEK vele.

Holnaputan mennenk egyet mozizni (ezt szeretne) de mar nem tudom hop a helyem.

Egy egyszeru palimadar lettem akit kiralyul kihasznal mert kedves vagyok vele es nem hagyom fakepnel?

Vagy sgyszeruen csak van valami a hatterben amirol nem beszelt nekem es ezert valahogy nem tudja kordaban tartani az erzelmeit?

Apropo:

Ma probaltam vele beszelgetni de azt mondta hogy majd estefele beszelunk.

Igy hat en 11-ig fennultem es vartam hogy irjon egy nyomorult szia vagyok-ot. Mivel aggodom erte ezert rairtam azaz megkerdeztem hogy minden ok? Nem esett bajod? Nagyon aggodom.

Erre a valasz

Te egesz nap fent vagy facebookon? (Lesokkkoltam)

Es hat ilyenkor erzem azt hogy egy sivatagba valo vipera vagyok ami osztonbol valaszt "part "maganak.

En egy jo kapcsolatot szeretnek :'(

Legyetek szivesek helyre pofozni ha h...lye vagyok.

2015. aug. 12. 23:16
 1/4 A kérdező kommentje:

Ja 19/F

Bocsi ha vannak ertelmezesi hibak.

Csak most a legmelyebb pontomon vagyok

2015. aug. 12. 23:18
 2/4 A kérdező kommentje:
Ugye meg tudok kuzdeni a jovobeli kapcsolatunkert kellementlenseg nelkul?
2015. aug. 12. 23:22
 3/4 anonim ***** válasza:

FIgyelj, valamiért a lány most nem akar beszélni veled. Ne erőltesd, mert nem fog menni. Én is voltam ebben a helyzetben, nagyon megtetszett egy lány, az elején minden klappolt, aztán valamilyen okból, amit sosem tudtam meg, teljesen kioffolt, flegma lett velem és került.

Hagyd a francba, nem éri meg a sok szenvedést. 18/F

2015. aug. 13. 00:46
 4/4 anonim ***** válasza:
Szintem eloben mond meg neki a velemenyedet a viselkedeserol.
2015. aug. 15. 22:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!