Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Túl sok, ha "elvarom"hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Túl sok, ha "elvarom"hogy a pasi udvaroljon, hoditson meg, ha velem akar lenni?

Figyelt kérdés
Altalaban a pasik mostansag elvarjak,hogy csak ugy a nok a" nyakukba ugorjanak",ha randiznak,semmi erofeszitest nem tesznek hogy igazan udvaroljanak.
2016. márc. 27. 00:15
1 2 3 4 5 6
 51/57 anonim ***** válasza:
50# vagyok. Hozhat pár szál virágot vagy néhány randi után küldhet virágot is a lakásomra. Egy csokor virág nem olyan hihetetlen kiadás 5-6-10 randi után. Egy kis figyelmesség, kedvesség nem kerül semmibe. A menjünk a lakásomra dumát meg hanyagolni kellene miközbe nem is ismerjuk egymast még
2016. márc. 27. 12:39
 52/57 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező

Nem sok, teljesen megértem.Egy mondatodból arra következtetek hogy rendes vagy.A probléma ott kezdődik hogy sok lány mint ahogy Te is írtad a pasik nyakába ugrik hamar.Elég pár szép szó vagy bunkó pasi.Már mehetnek is szobára.Persze ha lány nem dobja elég magát, akkor a csak szex-re hajtó pasi tovább áll könnyebb préda után.Az udvarlás jó dolog mindkettő félnek.Csak a mai világ nem ezt mutatja.Én pl ilyen rendes nőt keresek, amilyennek feltételezem, hogy Te is ilyen vagy.

2016. márc. 27. 13:55
 53/57 anonim ***** válasza:
Mi? "hoditson meg, ha velem akar lenni?" Meg o legyen halas, hogy nagy kegyesen elfogadod, hogy veled lehet? Mit tettel le az asztalra?
2016. márc. 27. 14:57
 54/57 anonim ***** válasza:
58%

#53, miért, minden nőnek két szó után be kéne feküdnie alád, vagy mi?

Igenis, ha engem akar, akkor meg kell győznie, miért őt válasszam. Bocs, hogy nem fekszem le mindenkivel a két szép szeméért.

2016. márc. 27. 15:59
 55/57 anonim ***** válasza:

54-es

Igazad van.Hiszen ha randira hívok valakit, azért teszem mert érdekel az illető, és nem csak fizikailag vonz.

Hogy többet akar e tőle, vele, pusztán testi kapcsolatnál.

2016. márc. 27. 16:16
 56/57 anonim ***** válasza:
Hat ha te azert valasztasz valakit, mert leveszi a kabatodat, az azert eleg erdekes
2016. márc. 27. 16:42
 57/57 anonim ***** válasza:
Nem azért választja őt, mert lesegíti a kabátját. Azért választja, mert ez valószínűleg együtt jár intelligenciával, udvariassággal.
2016. márc. 27. 18:32
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!