Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túl sok, ha "elvarom"hogy a pasi udvaroljon, hoditson meg, ha velem akar lenni?
Kedves kérdező
Nem sok, teljesen megértem.Egy mondatodból arra következtetek hogy rendes vagy.A probléma ott kezdődik hogy sok lány mint ahogy Te is írtad a pasik nyakába ugrik hamar.Elég pár szép szó vagy bunkó pasi.Már mehetnek is szobára.Persze ha lány nem dobja elég magát, akkor a csak szex-re hajtó pasi tovább áll könnyebb préda után.Az udvarlás jó dolog mindkettő félnek.Csak a mai világ nem ezt mutatja.Én pl ilyen rendes nőt keresek, amilyennek feltételezem, hogy Te is ilyen vagy.
#53, miért, minden nőnek két szó után be kéne feküdnie alád, vagy mi?
Igenis, ha engem akar, akkor meg kell győznie, miért őt válasszam. Bocs, hogy nem fekszem le mindenkivel a két szép szeméért.
54-es
Igazad van.Hiszen ha randira hívok valakit, azért teszem mert érdekel az illető, és nem csak fizikailag vonz.
Hogy többet akar e tőle, vele, pusztán testi kapcsolatnál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!