Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túl sok, ha "elvarom"hogy a pasi udvaroljon, hoditson meg, ha velem akar lenni?
Úgy tudtam, hogy jön egy nő, aki megmagyarázza, hogy ennyi pasi téved, sőt, az én összes társaságom is, minden sörözéskor. Mert ő elvár valamit. Aki meg nem nyújtja azt, az mindenki téved...
Szerinted, azok a pasik, akik már nem udvarolnak úgy, ahogy elképzeled, nem próbálták a dolgot? :D Random egy nap elfejeltették és kész? Nem vittek kiskorukban virágot a lányoknak meg nem küldtek általánosban szerelmeslevelet? De, mind megtették, többségük felnőttként is. Aztán valami miatt váltottak. Na, vajon miért?
Amit pedig a 17-es leírt... Az már a vicc kategória, nem az udvarlás. A rózsaszín köd, ami filmekben tök jól néz ki, csak nem kéne elvárni. Amit leírtál, kb. olyan, mintha azt mondanám, hogy a csajok nem tudnak randira menni, mert nem a megfelelően csábító rúzst használják, nem a megfelelő magassarkút veszik fel és hasonlók.
Már az általad felvázolt ajtónyitás is elég vicces szokott lenni! Alapvetően még az ismerőseimet is előre szoktam engedni, mert ráérek. De randinál... Láttam olyan nőt, aki kikérte magának, hogy miért nyitom ki az ajtót és engedem előre, merthát ő bizony egyenlő és ne legyek lekezelő. Volt, aki bunkónak nézett, mert az illem szerint én léptem be elsőként a helyiségbe. (Az illem szerint, nem minden helyzetben a nőt kell előreengedni, sőt.) Most akkor, ezek után szerinted, mit gondol a pasik egy része? :D
A szék lány alá tolása is vicces, amikor kapásból lehuppan a többség. Kabát, szintén, a többség lekapja és kész. Repüljünk oda fél másodperc alatt?
Bókot, pedig szinte minden pasi nyom első randin. Akarunk valamit, azért pedig teszünk. Igen, még a szép a szemed is bók, de valaki még erre is kibukik. Valaki a versre is.
A mai pasik nem tudnak csábítani? :D Ne viccelj már. Aki csábít, annak sikerül is. A tesóm pl. elég nagy alfahím, nem az udvarlással vitt egy héten akár 10 csajt is ágyba. Én máshogy álltam a dolgokhoz eredetileg, de eddig 1 tényleg igazi nő kivételével még nem láttam olyan lányt, akinél az általad felvázolt udvarlás jobban bejött volna, mintha magabiztosan és enyhén flegma vagyok. Fogalmam sincs miért, de az működött az ismerkedés elején. És tök normális, értelmesnek tűnő lányoknál is. Áruld már el: Miért?
Ha pedig tényleg annyi béna randid volt, mert senki sem akart neked többet nyújtani, akkor gondolkodj el azon, hogy ki a pancser. Nekem valahogy, egy időszak kivételével, nem igazán volt rossz randim. De azért pancser vagyok, mert nem hozom az általad felvázolt tündérmesét, ja... :D
41
Olyan nőt kell találni, aki:
1: értékeli, h előre engeded
2: Tudja, h mit illik (amit mondtál a szórakozóhelyre való belépésedről)
3: értékeli, h Te ki vagy.
Ez nem azt jelenti, h a nők alapvetően hülyék, csak rossz helyen keresed őket és Te rosszul választottál! Ilyenkor nincs más hátra, mint előre, venni egy nagy levegőt és tovább keresni az igényeidnek megfelelőt. :)
Én pl. elég viccesen néztem ki elég sokszor mikor vártam, h kinyissák nekem az ajtót, már nem egyszer le lettem ribizkézve, mert mit képzelek magamról.
Nagy levegőt vettem és ennyi volt. Kerestem tovább azt, akit nekem szánt a sors.
Bocs 43-as, de nekem szürreális az a kép, hogy egy lány várja, hogy nyissák ki előtte az ajtót, majd mikor kapcsol a srác, leqrvázza, hogy mit képzel magáról.
Szimplán nem életszerű. Biztos, hogy ez így meg is történt?
#43:
Annyira még nem tartom magam öregnek, de eddig csak egy ilyen nőt láttam. Rá le is csaptam, együtt is voltunk! :) De mást nem találtam. Pl. olvasni is szeretek, de ha ezt közlöm első randin, kapok rá egy megjegyzést, hogy jé, az tök jó! Aztán, ha kiderül, hogy nem a szürke 50 árnyalatát olvasom, a csajok felénél már ciki is lesz a dolog.
Amit írtál, azt így teljesen el is fogadom! Csak azt nem tudom hova tenni, amikor kifakad egy nő, hogy nem az elvárásai szerint teljesít maximálisan egy férfi, ezért a férfiak nem tudnak udvarolni. Azért, ha olyan lánnyal találkozok, aki kiemelkedik, én is többet teszek érte és sok férfitársam is. De ritka az ilyen nő.
Turcsyyy!!!! Neked is :D
Kérdező én próbáltam udvarolni már számtalanszor és majdnem ennyiszer pofára is estem szóval sok értelme nincs a mai nőknek adni a szépet. Jó külső kell meg jó autó és annyi. Mai 20on évesek szinte mind ilyenek, még amelyik tök normálisnak létszik az is durván ilyen az a nagy baj. Tegnap voltam haverokkal kicsit lazulni este a városban. Billárd meg kis ivászat és az este folyamán odamentem vagy 10 csajhoz mind elküldött. Billiárd terem elrenezése olyan hogy nem igazán lehet rálátni az asztalrokra szóval a csajok nem látták a magas izmos vizilabdás haveromat. Aikor ő ment oda a kishölgynek már nem volt barátja... Nagy égés volt igen :D Udvarlás nem ér semmit esélyt sem kapunk rá.
Na én megyek inkább Turcsy válaszokra vadászni inkább mert csak felqrom magam.
Èn soha nem tapasztaltam ehhez foghatò problèmàkat. Nem volt gond avval hova ülünk be egy kávéra sőt legtöbbszőr éttermi ebéd vagy vacsora volt a randi. Nem is a minimálbéresek között forgok. Alap hogy első randin beülünk valahova, beszélgetünk. Mondjuk ezt a lesegitem a kabátod, aládrakom a széket nem igénylem.
25/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!