Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
18 évesen problema az, hogy nem kívánom egyáltalán sem a szexet, sem azt, hogy fiúkkal legyek (itt most beszélgetésre, haverkodásra is gondolok) és kifejezetten utálom, ha akár nő, akár férfi megérint (puszit ad, vagy megölel)?
antiszociális és aszexuális vagy.
Igen, ez lehet, hogy probléma lesz.
lehet h egy kicsit visszahuzodobb és zárkozottabb vagy
ez nem azt jelenti h nem lesz sose kapcslatod
láttam én már feministát szerelmesnek, olyat aki mindig izélt h milyen gusztustalan a kapcsolatokban az érintkezés és eléggé élvezte mikor belekerült :D
Mindenképpen érzem jómagam is, hogy ez pszichés. Tudom, mert kiskorom óta baj van a pszichémmel.
Sosem tudtam beilleszkedni, sem társaságban huzamosabb ideig tartózkodni.
Minden napom a tanulással tellik, mert ez a hobbim és mindig is nagyon jó eszem volt. Az elme elnyomja a lelkemet...
Szerintem nem akkora probléma. Olyan vagy, amilyen én voltam :D
Volt barátom ugyan régebben is, de kb hetente-2hetente láttam és nem voltam hajlandó lefeküdni vele se 14 se 17 évesen ( term. nem ugyanaz volt). Bulizni abszolút nem jártam, puszit is max rokonoktól fogadtam el akiket évente 2x láttam.
Most vagyok egy éve együtt a párommal, és megváltozott a dolog. ő adhat bármikor, szeretek szexelni is vele. Majd változik, nyugi!:) 19L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!