Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan társkereső, ami kifejezetten tetovált embereknek van?
#1es vagyok .
Vagy tetovált férfiakkal akarsz együtt lenni ?
Mert ha igen akkor ha neten nézegeted az emberek képeit akkor kezdeményrz valami tarskereson és majd adja magát .
Igen, tetovált pasikkal szeretnék ismerkedni, vagy csak barátkozni.
Köszönöm a válaszod:-)
Van tetovált társkereső.
Jobban mondva létezik társkereső tetováltaknak, de sajnos nem magyar nyelven. A magyar társkeresőknél pedig jó párnál lehet beállítani paraméterként a tetovált címszót.
Illetve vannak még Facebook csoportok is.
Én is szívesen ismerkednék tetováltakkal, de sajnos időm alig van elmenni rendezvényekre. Meg persze az ilyen csoportoknál van pár hátulütője is a dolgoknak. Lehet, hogy szép tetoválása van, de azon kívül nem jönne be, van aki pedig pont fordítva.
Ha vonzanak a tetovált pasik, akik szerinted is szépek, akkor célszerű így keresni, de expo-n vagy más rendezvényen (tetováltak éjszakája...stb.) könnyebb párt találni.
Tudom nem mai kerdes. De engem is erdekelne hogy van e ilyen tarskereső. Csak én tetovált lányt keresnek😅.
21/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!