Van Magyarországon kifejezetten polyamory társkereső?
Netes vagy közvetítő iroda, az mindegy.
Szerintem nincs, nem annyira elfogadott nálunk, ha jól tudom. Régen olvastam egy blogot, ahol így kerestek valakit, de azon kívül nem találkoztam még ilyesmivel.
2013. okt. 28. 08:36
2/17 A kérdező kommentje:
Ehhez nem kell mások elfogadása, nem érinti őket. Egyéb, speciálisabb, pl. perverz dolgok is vannak - pl. társkereső kifejezetten félrelépőknek -, amikre van társkereső szolgáltatás.
Úgy értem, hogy mivel sokan ódzkodnak a poliamoritól, kevésbé van rá igény is. Persze lehet, hogy tévedek. A félrelépés sokkal inkább tömegigény, bármennyire is tartják etikátlannak.
2013. okt. 28. 10:23
ha csak a társközvetítőt nézem, szerintem tömeges igény lenne rá, mert tömegek nem találnak társat. én is örülnék pl ha valaki helyettem, chatelne, mert már az is idegesít a sok idiótát szűrni, meg hasonló és addig is elment egy nagycsomó felesleges idő.
2013. nov. 15. 13:12
Ezt tarskereson nem találod az mas! Az edesharmas! A poliamor azt jelenti, hogy nem egy hanem tobb embert szerethetsz, többe lehetsz szerelmes úgy, hogy nem kell hazudozod, hanem mindenki elfogadja, hogy a másik másba is szerelmes. Nincs kisajátítás! Nem nyitott kapcsolat, csak a primitívek hiszik a kettőről ugyanazt. Ezt nem a kerdezore ertem, csak vannak akiknek fogalmuk sincs az egészről, aztán osztják az észt. A poliamor kapcsolathoz kell, hogy legyen egy meglevő kapcsolatod. Nem harmadikat kerestek, hanem ha betoppan valamelyik félnek a szerelem úgy, feléd se múlt el, vagy neked fele se múlt el, viszont van egy harmadik akibe beleszerettel, akkor ebbe a kapcsolatból nem kell kilepned. A poliamor nem szexuális kifejezés, érzelmi.
2015. jan. 17. 02:03
6/17 A kérdező kommentje:
5: De úgy is lehetsz poli, ha születésedtől fogva érzed, hogy neked nem egy szerelmi kapcsolat kell, hanem több.
Vagy ha azt érzed, hogy szeretnéd, hogy a kedvesednek legyen több kedvese, mert hiányérzeted van máskülönben.
Én ilyen vagyok.
Erre gondoltam.
:)
A polyamoria a feminizmus legfelsőbb fokozata. Az elhízott, ostoba ballibák több férfival dugatják magukat - mert nekkik ez kijár.
A sok feminista, autista vegán papucs pedig élvezi, hogy más is dugja a nőjét.
2018. jan. 26. 11:21
8/17 A kérdező kommentje:
7: Hát egyrészt amit leírtál, az nem szerelmi kapcsolat.
Másrészt mivel a szó nem jelöli ki, hogy a többszerelmű ember az férfi vagy nő, ezért férfiak is vannak, akik több nőbe szerelmesek.
A polyamoryt egy nővel és több férfival reklámozzák. A destruktív, alantas női ösztönvilágról van szó tehát. Arról a női ösztönvilágról, mely arabokkal és négerekkel akar kéjelegni.
[link]
2018. jan. 27. 11:19
Polyamoryt kedvelő pasik nincsenek.
A poliamoria lényege, hogy egy nő minél több férfit használjon ki, anélkül hogy dugjon velük. Vannak férfiak, akiket a poliamorózus nő dugásra tart. És vannak olyan férfiak, akiket a poliamorózus nő lelki szemetesládának használ, de nem dug velük.
2018. jan. 27. 11:22
Kapcsolódó kérdések: