18-20 év körüliek miért vannak regisztrálva társkereső oldalakon?
Megrökönyödve vettem észre hogy ilyen fiatalok is regisztrálnak társkereső oldalakra. Miért nem ismerkednek élőben?
Alapjáraton a netes ismerkedés hülyeség, mert hiába van kint kép a másik félről meg hiába dumálsz vele egy csomót, az első találkozás mégsem olyan mint amilyennek elképzelte az ember.. Ez nyilván azért van mert mindenki a legjobb arcát akarja mutatni, ami neten könnyű, de élőben már nehezebb.
én pl hülyéskedni regisztráltam... aztán elkezdtem beszélgetni egy pasival aki ugyanúgy szivatni a többieket regisztrált. de tök jól elbeszélgettünk, találkoztunk és most 1 év 5 hóapja vagyunk együtt, a vőlegényem, augusztusban esküvő, és 12 hetes kismama vagyok :) ilyen véletlenek is vannak, ritka de van:))
20/L a vőlegényem 24
Hát figyelj, aki egyáltalán nem közösségi ember mint én is, az csak így ismerkedik ha lennének barátaim, akkor rajtuk keresztül tudnék ismerkedni, és nem kéne neten hülyéskedni
Szóval nem minden a fiatalkor, ha antiszociális valaki.
21/F
2.-Huhh, jó korán kezdted... De végül is a te dolgod.
Szerintem nem is szabad egyből ezzel a szándékkal nyitni valaki felé. Csak szimplán ismerkedni, aztán lesz ami lesz! Tehát akit egyből lekoptatnak az ne csodálkozzon..
Amikor regisztráltam 24 voltam. Nem járok nagyon bulizni,de szórakozóhelyen amúgy se ismerkednék. A barátomat a neten ismertem meg. Sajnos tényleg nehéz ismerkedni,és ez is egy lehetőség. Nekem szerencsém volt,totális összhang van köztünk. Persze 1 év keresgélés kellett hozzá,hogy megtaláljuk egymást. :)
Én azt mutattam az oldalon is,amilyen az életben vagyok,soha nem színeztem ki a dolgokat. Teljesen fölösleges,úgyis kiderülne. 26/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!