Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Társkereső oldalon egy jóképű fiatalember megtalálná a társát? Vannak regisztrálva valós csinos lányok ott akik keresik az igazit?
Figyelt kérdés
2012. dec. 21. 20:31
2/20 anonim válasza:
vannak böven ott csinos csajok,csak nagyon nehéz velük,nem véletlen vannak ott !
4/20 anonim válasza:
Aki ott van nem feltétel ronda. Én ott ismerkedtem meg a vőlegényemmel közel 10 éve..
6/20 anonim válasza:
30 alatt szerintem nemigen keres komoly kapcsolatot nő interneten.
Persze biztos vannak kivételek...
Harmincon túl már nagyobb az esélye :)
7/20 Bogesz:) válasza:
Hát őszintén szólva rengeteg ott a fake...nem ajánlom hogy ilyenekhez folyamodj, hallottam már egy s mást..hány éves vagy?
16/L
8/20 A kérdező kommentje:
huszonnyolc vagyok remélem előbb- utóbb szerencsém lesz
2012. dec. 21. 20:38
9/20 anonim válasza:
én 18 évesen találtam komoly kapcsolatot lányként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!