Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Társkereső oldalon milyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Társkereső oldalon milyen okból van a csajok egy jelentős része kép nélkül regisztrálva?

Figyelt kérdés

Van ötletem, de melyik igaz?

1. Nem párkeresés miatt van fent. 2. Csúnyának tartja magát. 3. Meg akarja magát kímélni az idiótáktól, perverzektől és ő kezdeményez.

2011. máj. 30. 23:02
 1/9 anonim ***** válasza:
Szerintem a 2. ritka ok, a 3. nem hiszem, hogy lenne olyan, 1. talán. Lehet azért is, mert nem akarja, hogy lebukjon, legtöbb ez.
2011. máj. 30. 23:06
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
4. Kicsit szégyenlős és nem akarja, hogy az ismerősök, barátok, rokonok esetleg felismerjék, mert fél a kedvezőtlen reakcióktól.
 3/9 anonim ***** válasza:

1: nem akarja hogy ismerősök megtalálják

2:nem tartja magát szépnek

3: nem akarja h túlkoros pasik zaklassák!

4: ugyan azért amiért sok pasi!

4/9 A kérdező kommentje:
Az rendben, hogy nem akarja ismerősök esetleg felismerjék vagy idióták zaklassák. De látatlanul ki ír neki?
2011. máj. 30. 23:13
 5/9 anonim ***** válasza:
én is voltam regisztálva társkeresőn, de igazából nem tudom miért, mert nem akartam ismerkedni, ezért nem is töltöttem fel képet. De még így is volt, hogy írt pár pasi. Szerintem azok csak ilyen végső elkeseredésben mindnekinek írnak:(
2011. máj. 30. 23:15
 6/9 anonim ***** válasza:
5: mert már házas!
2011. máj. 30. 23:27
 7/9 anonim ***** válasza:
Én is kép nélkül vagyok fenn, és még így is viszonylag sokan írnak. Az okokat már leírták, elég gyökér zaklat így is, akit kiválasztok, annak meg úgyis küldök képet. Azt viszont nem akarom, hogy mindenki nézegessen, és hogy esetleg felismerjen valaki.
2011. máj. 31. 00:04
 8/9 anonim ***** válasza:
Egyetértertek: az ember el szeretné kerülni azt, hogy ismerős felismerje, mert valahogy még mindig kínosnak számít ma az ismerkedésnek ilyen formája. Igyekszem tartalmas, frappáns, nem sablon bemutatkozást írni, és így is írnak a férfiak- azok, akiket esetleg egy nő agya is érdekel. Aztán az első levelekkel küldök képet.
2011. máj. 31. 07:41
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Mert minket férfiakat nemcsak a külső érdekel, így ők is kapnak pár levelet. De próbáld csak ki, h letörlöd a képedet, egy csaj se fog írni!
2011. máj. 31. 07:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!