Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan, aki Donna.hu-ra fel van regisztrálva?
férfi vagy vagy nő?
Lenne egy kérdésem.Felregisztráltam a Donna.hu-ra.24 éves fiú vagyok.Az első napon kaptam 231 pontot, 13 szavazatot.Ez volt kb.két hete.Azóta semmi.Mintha elvágták volna a kötelet.Egy ember megtalált, de azt mondta nagyon nehezen.Más megpróbált megkeresni, de nem találja a nevem.Viszont be vagyok regisztrálva, de mintha nem lennék ott.Az hogy lehet hogy az első nap egy csomó pontot kaptam, most már egyet sem kapok?Az e-mail viszont az jön a 800 ft-os sms-ről.
Megnéztem néhány férfit, aki a donna.hu-ra van regisztrálva.Bőven vagyok olyan szép.De ők bekerültek, én meg nem.
1.Nem vagyok szimpatikus a hölgyeknek.Ezt elfogadom, van ilyen.Akkor viszont hogy lehet, hogy az első nap kaptam egy csomó szavazatot most meg egyet sem?Miért nincs bent a nevem a bejutásra váró férfiak listája között?
2.Szerinted be akarnak húzni a szerkesztők egy 800 ft-os sms-el?Azért van ez?
Bocsi csak nem voltam gép közelben.
Én nő vagyok és folyamatosan szoktam szavazatokat kapni.
Erről a 800Ft-ról nem hallottam semmit nekem nem kellett semmit fizetni de te se fizess szerintem.:S
Első nap azért kaptál annyi szavazatot mert ott voltál a friss regisztrációk között és azt sokan nézik.
De ha nem látogatod az oldalt vagy te nem szavazol a lányokra akkor nem biztos hogy fognak csak úgy szavazni rád.
Jól írtad a neved? Vagy miért nem találnak meg? Ezt nem értem...
Én sem értem.De mit látogassak rajta, amikor csak nézni tudom?Se fórum,se chat semmi.Nézegessem az adatlapomat?
Vagy mit?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!