Miért regisztrálhatott társkeresőre?
Figyelt kérdés
Utánanéztem egy embernek a neten, egy ismerősöm. Csak unatkoztam és beírtam a nevét a keresőbe, ugye kidob sok oldalt ahova regisztrált vagy megemlítik a nevét. Művészről van szó ezért gondolom a minél nagyobb ismerettség szerzés érdekében sok helyen fent van. Nézelődtem, közösségi oldalak meg művészeti portálok, de fent akadt a szemem egy társkereső oldalon. Megnéztem, ki volt töltve az oldala, képek is voltak fent. Egyedül a kora és a regisztáció célja nem volt feltüntetve. Családos férfiról van szó, aki boldognak látszik. Elgondolkoztam rajta, hogy talán mégsem az és tényleg párt keres az oldalon. Viszont nem gondolnám róla, ezért az jutott eszembe, hogy lehet itt is csak "reklámozza" magát. Vevőket keres vagy valami ilyesmi. Ha ezért regisztrál egy közösségi oldalra mondjuk azt úgy értem, az interneten könnyebben terjed minden. Társkeresőre viszont azt hittem, hogy csak az jelentkezik, akinek eltökélt szándéka, hogy párt találjon magának, akár komoly vagy alkalmi kapcsolatra. Más oldalakon (nem társkereső) pedig csak nők voltak megjelölve barátainak. Tudom, hogy semmi közöm nincs hozzá, ezzel tisztában vagyok. Eszembe sem jut szólni a párjának vagy neki, senkinek nem fogom megjegyezni. Nem akarok pletykákat terjesztgetni. Nem is fogok mert tudom, hogy ez a dolog nem tartozik rám. Csak most elgondolkodtam rajta és kíváncsi vagyok. Azt pedig megígérhetem, hogy nem avatkozom bele semmi módon és tényleg nem szerepel a céljaim között, hogy "lebuktassam" esetleg vagy bármi egyéb. Egyszerűen csak kíváncsi vagyok a véleményeitekre. Azt tudom, hogy egyikőtök sem tud biztos választ adni, hiszen azt csak az illető tudna, de a vélemények érdekelnek. Elképzelhetőnek tartjátok, hogy valaki nem pár szerzés céljából regisztál egy erre készített oldalon?2013. aug. 26. 15:49
1/3 anonim válasza:
Bocs, de nem lehet h egész egyszerűen a régi profilját találtad meg, amit már nem is használ? Látszik h mikor lépett be utoljára? Amúgy meg vagy teljesen buta vagy nem tudom, de neked se tartott sokáig a nyomozás, a feleségnek se lenne lassabb megtalálni h társkeresőzik.
2/3 anonim válasza:
Nagyon sok nő és néhány férfi csak azért regisztrál, mert kíváncsi, hogy kelendő-e még. Jólesik a hiúságuknak, ha sokan rájuk írnak, de nem válaszolnak, vagy udvariasan közlik, hogy csak barátkozni szeretnének. Főleg a tini lányok és a harmincas férfiak ilyenek, mikor már pár éve kapcsolatban vannak és akkor bevillan nekik, hogy vajon mi lenne, ha.. és akkor regisztrálnak, tudomásul veszik, hogy tetszenek még az ellenkező nemnek és ennyi.
3/3 A kérdező kommentje:
A dátumok szerint azután regisztrált miután már volt családja. Utoljára pedig idén jelentkezett be pár hónapja. Előfordulhat, hogy ő is csak jó visszajelzéseket akart olvasni. A hiányosan kitöltött profil is igazolhatja, hogy nem voltak komolyak a szándékai. Mondjuk, ki tudja... Mint mondtam több oldalon is nőkkel folytat beszélgetéseket, ami normális csak feltűnő, hogy a legtöbbször nem szerepel férfi az ismerősök között. Amúgy, igen elég könnyen találtam rá, neki sem esne nehezére. Az is lehet, hogy tud róla.
2013. aug. 26. 18:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!