Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen társkeresőre érdemes regisztrálni?
Pár napja kipróbáltam egyet, elég tré a helyzet.
Elküldtem egy pár levelet. Első lány válaszolt. Még a külsejével ki is voltam békülve, de hát nem tudom miért nagy elvárás, hogy 19 évesen 2 mondatot tudjon mondani magáról önállóan. Ez a lány bukott. Voltak 2-en, akik vissza sem írtak. Rendben, nem jöhetek be mindenkinek. Volt egy olyan, aki a levelemre köszönés nélkül annyit válaszolt, hogy küldjek még neki képet, mert a feltöltött alapján bejövök neki, de mi van, ha a többi alapján nem? Küldtem egy másikat, rendben volt, de még küldjek egyet. Ezután válaszra sem méltatott, mert 3 képből 1-en nem jöttem be neki. Nem tudom mit akarnak az ilyenek, hónapok óta regisztrálva vannak és szinte egész nap aktívak az oldalon.
Az ötödik lány eleve fel sem bontotta a levelemet, pedig többször aktív volt már a portálon. Utána néztem és több mint 1000 felbontatlan levele van.
Szóval botrányos a helyzet. De mindenhol ez van, ahol nem kell fizetni érte?
Nekem le vannak tiltva a reklámok. Minek van ennyi társkereső, ha mind használhatatlan?
Bejött egyáltalán már valakinek?
Ennyi párból senki nem neten jött össze? Annyira hihetetlen.
Nem tudom melyiken voltál fent, de egyiken sem könnyű. Én annak idején a www.randihely.hu nevű oldalra regisztráltam (ingyenes minden), ott ismertem meg a férjemet.
27/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!