Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen társkeresőre érdemes regisztrálni?
Pár napja kipróbáltam egyet, elég tré a helyzet.
Elküldtem egy pár levelet. Első lány válaszolt. Még a külsejével ki is voltam békülve, de hát nem tudom miért nagy elvárás, hogy 19 évesen 2 mondatot tudjon mondani magáról önállóan. Ez a lány bukott. Voltak 2-en, akik vissza sem írtak. Rendben, nem jöhetek be mindenkinek. Volt egy olyan, aki a levelemre köszönés nélkül annyit válaszolt, hogy küldjek még neki képet, mert a feltöltött alapján bejövök neki, de mi van, ha a többi alapján nem? Küldtem egy másikat, rendben volt, de még küldjek egyet. Ezután válaszra sem méltatott, mert 3 képből 1-en nem jöttem be neki. Nem tudom mit akarnak az ilyenek, hónapok óta regisztrálva vannak és szinte egész nap aktívak az oldalon.
Az ötödik lány eleve fel sem bontotta a levelemet, pedig többször aktív volt már a portálon. Utána néztem és több mint 1000 felbontatlan levele van.
Szóval botrányos a helyzet. De mindenhol ez van, ahol nem kell fizetni érte?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!