Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túl sok, ha "elvarom"hogy a pasi udvaroljon, hoditson meg, ha velem akar lenni?
Udvarlás. Vannak olyan értelmes nők, akik elé beállítasz hatalmas csokor virággal, és térdelve elszavalsz neki egy saját kezűleg írt verset, akkor kiröhög, és keres egy olyan pasit akivel el tud hülyéskedni mindenféle középkori erőltetett udvarlási ceremónia nélkül, aki mellett nem érzi úgy, hogy mikor lesz már vége a nyáladzásnak, és izgatja már fel valamivel.
Nem tudom neked mi az igazán udvarlás, de pl én sosem csináltam ilyet, csak önmagam adtam az első találkától kezdve, és nem paráztam azon hogy mit mondjak amivel kedvében járhatnék, csak egyszerűen mondtam amit látok, amit érzek, ennél több nem kell senkinek. Aki szőke hercegre vár daliás dumával meg mittudomén mivel, az egy színjátékot fog kapni maximum addig amíg meg nem fekteti őt a csávó.
Egyrészt: Rengeteg pasi udvarolna, csak általában ők le vannak koppintva az első alkalommal, mert nem túl helyesek, nem elég jó a kiállásuk, nem elég divatosak, stb. Pedig ők udvarolnának...
Másrészt: Aki nem udvarol, az anélkül is megkapja, amit akar, mert anélkül is elég dolog van a személyiségében. Pár bóknál én sem eresztem meg többet és megy a dolog.
Döntsd el, melyik kategóriát akarod.
ez így van ahogy a 14 -es írja.
Nem kell nektek udvarlás ha tetszik a faszi, csak attól várjátok el aki kevésbé, mert na lássuk mit tud, de általában megtesz mindent aztán az esetek 99%-ban hoppon marad.
Komolyan nem értitek a kérdést!?
Lassan általános bevett gyakorlat, hogy az első randi egy sétálgatás: ingyen van.
Se egy bók, se egy izgalmas érintés, semmi szemezés.
A pasi csak fo.ssa a szót, gyakorlatilag nem is érdekli, ki vagy.
Aztán a randi végén (cirka egy óra szövegek és után) bedobja, hogy ugorjatok fel hozzá.
Mert!?
Életem legunalmasabb egy órája után alig várom hogy leléceljek.
A "szép a szemed" közhely se indít be.
És nem, nem nyitja ki az ajtót előttem, nem segíti le a kabátot, és nem tolja a széket a se.ggem alá. Mivel addig el se jutunk, hogy meghívjon egy kávéra.
És ez a többség!
Volt pár pocsék randim, ezek miatt adtam fel a társkeresést jó hosszú időre.
Ezek ugye azok, akikkel előtte beszélgettem neten, tehát a tetszik-nem tetszik részén túlvagyunk.
Az alap udvariasság és tisztelet, ha ajtót nyitsz. Pl. NEM udvarlás.
Mondjuk egy szál rózsa. Nem kell egy csokorral.
Egy kedves bók. (Ha már laza egy órát kínlódtam, hogy jól nézzek ki első randin). Senki se akar térden állva verset szavazást. Vagy tőletek követelték már?!
Beülni egy kávézóba: egymással szemben, hogy lásd a másikat! Nyugodtan tudj beszélgetni. Kialakuljon a metakommunikáció.
Aki nem tudja mi fán terem, keressen rá.
Levenni a kabátot: és közben végig tudod simítani a vállát a nőnek.
Előreengeded: és megérinted a hátát.
Sok pici jel, hogy be vagy indulva rá. Sokkal romantikusabb, mint a "borotválod?"
A mai pasik nem tudnak csábítani.
Vagy lófaxt se csinálnak, szerintük elég az első randin, ha ott vannak, vagy átesnek a ló túloldalára, ami nevetséges és kétségbeesett. (Rózsakazal, szavalás, stb).
Aztán meg csodálkoznak, hogy a nőknek semmi se jó.
Ecsém: meg kéne tanulni csábítani, hogy hű hogy kell randizni, oda kéne figyelni a nőre, mire hogy reagál, és nem esnétek mindig pof.ára.
De tudom én, hogy az nehezebb, mint a nőket ócsárolni. Mert a pénzre hajt, csak az alfahím jön be, blablabla. De te (a pasi) nem tehetsz arról, ha nem jöttél be neki.
Miért is nem!?
Elvégre veled randizott!!
Pancserek vagytok, az van.
17-es! Nem a kérdező vagyok, de köszönöm!
A kabát lesegítése/felsegítése alap dolog, mint ahogyan az ajtó kinyitása.
Figyelni is szoktam a pasikat, h csak velem csinálják-e, vagy másokkal is. Ha csak velem, az az udvarlás része, szánalom kategória. Jelezni akarja, h én most kitüntetett figyelemben vagyok, ugyanakkor a többi nővel meg tuskó, tehát velem is az lesz, ha nem fekszem le vele (mert általában ez a nyáltenger az ilyeneknél addig tart, amíg ki nem mondja, h "menjünk fel hozzám filmet nézni").
Ennél már az is jobb, mikor a pasi nem segíti le a kabátom és nem udvarias, mert akkor ma rögtön miután bemegyünk vlhová látom, h itt nem lesz semmi. Nah.. ez a két féle pasi uncsi.
Valahogy el is ment már a kedvem a pasizástól, lehet, h leszbi leszek... :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!