Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Túl sok, ha "elvarom"hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Túl sok, ha "elvarom"hogy a pasi udvaroljon, hoditson meg, ha velem akar lenni?

Figyelt kérdés
Altalaban a pasik mostansag elvarjak,hogy csak ugy a nok a" nyakukba ugorjanak",ha randiznak,semmi erofeszitest nem tesznek hogy igazan udvaroljanak.
2016. márc. 27. 00:15
1 2 3 4 5 6
 31/57 anonim ***** válasza:
100%
Én férfiként azt tudom mondani erről, hogy a többség nem fogja erőltetni magát ezzel a formális udvarlós dologgal. Az okát is megmondom. Ameddig talál olyat ahol nem elvárás ez, mert az első beszélgetés keretében elhangzó "Eljössz filmezni?" mondatra is vannak jelentkezők, akkor nem erőlteti magát. Felmegy a srác a Tinderre behúzza a csajt jobbra, írogatnak néhány sort és két nap múlva már meg is van dugva a lányka. Ez így megy. És nem csak Tinderen működik ez. Egyébként jócskán leíródott, elkärvult a női társadalom. Nem csak a férfiak vesztik el a férfias jellemvonásokat mint az udvarlás is, hanem a nők is silányulnak. Elvesztik a női tekintélyüket a nagy liberális "egyenlőség" során.
2016. márc. 27. 11:21
 32/57 Titusztitusz ***** válasza:
30-as...Azért GESZTUSOKAT, pl. olyanokat mint amiket írtál, énis csináltam azért mindig, nade fentebb NEM GESZTUSOKROL, hanem UDVARLÁSROL volt szó, ha jól emlékszem...Azért nagyon nem mindegy a dolog...
2016. márc. 27. 11:23
 33/57 anonim ***** válasza:
21%
Jól van, csajok, adjátok csak a hülye tanácsaitokat a taperolásról, fogdosásról. Mert ugyebár ti marhára csípitek, ha egy vadidegen hozzátok merészel érni... röhejesek vagytok.
2016. márc. 27. 11:24
 34/57 anonim ***** válasza:

31-es

Ez is túlzás. Ugyan nagyon sok lett az ilyen elqrvult nő, de messze nem mind ilyen, csak szimplán felülreprezentáltak.

Validnak érzem a kérdező gondolatmenetét, mert ilyen nők is vannak bőven és ma nincs senkinek sem a homlokára írva, hogy tinderes alfa-e vagy régimódi(és szimplán leitatja a lányt :)

2016. márc. 27. 11:25
 35/57 anonim ***** válasza:

Tisztitusz: Mi az udvarlás szerinted? Ezt azért tisztázni kéne! Mert nem hiszem, h a kérdező szerelmes versekre meg vörös rózsacsokorra vágyna az első randin.... Nem hiszem, h ezt jelentené az udvarlás!

Igaza van az előttem szóló ffinek, aki arra célzott, h tinderen jobbra húz és már meg is van a csaj, és addig, amíg ez így megy, nem kell megerőltetnie magát a ffiaknak, mert mástól úgyis megkapják. Csak akkor vlmit nem értek: Tényleg ennyit akartok Ti ffiak????

2016. márc. 27. 11:29
 36/57 anonim ***** válasza:
Nem is kell, hogy mindegyik Tinderes kärva legyen. Merem remélni, hogy akadnak még normálisak. Bár én már nem nagyon keresek egyik típusból sem. Elég, ha csak az egyik része ilyen Tinderes. A maradéknál már nem nagyon fognak küzdeni a srácok. Az egyszerűbb utat választják, dugják a könnyen elérhetőket. A jóképű srácoknál meg gyakran a nők jelentkeznek és tepernek. Szóval viszonylag kevés férfi van aki az elvárásoknak megfelelően fog ugvarolgatni.
2016. márc. 27. 11:35
 37/57 anonim ***** válasza:

35-ös

Sokszor igen, tényleg csak ennyit akarunk.

A gond ott kezdődik, ha többet is(!) akarunk, mert szimpatikus a lány, mert az utólag már úgy lesz magyarázva, hogy megint csak a szexre hajtottunk.

Nem, a szexre mindig hajtunk, ezt tessék tudomásul venni.

Viszont tény, hogy nem feltétlenül van az embernek akarata, ideje, pénze, energiája arra, hogy egy párkapcsolatot építgessen és ha van másik út is, hát elmozdulunk a kisebb ellenállás irányába.

2016. márc. 27. 11:35
 38/57 Titusztitusz ***** válasza:
35-ös...Valszeg akkor elbeszéltünk feljebb egymás mellett, vagy félreértettünk dolgokat...Én ugyanis "udvarlás", alatt valóban vörös rózsák tucatjait, éjszakai szerenádokat, szerelmes versek szavalását, értékes, avagy kevésbé értékes ajándékok ajándékozását, vagyorameghívásokat, meg hasonlókat szoktam érteni...Na...Ezeket a dolgokat nem szoktam én sohasem csinálni, viszont amit én "gesztusnak", te pedig "udvarlásnak" értelmezel, azokat a ténykedéseket szoktam csinálni természetesen...Mégpedig felülmúlhatatlanul figyelmesen, és romantikusan...Szóval a jelek szerint félreértettük egymást kissé...
2016. márc. 27. 11:39
 39/57 anonim ***** válasza:
Valóban sokszor sokaknak elég csak a dugás is. Vannak azért olyanok akik többet is szeretnének, de nem akarnak megdolgozni érte. Személy szerint én a komoly kapcsolatok és nők híve vagyok. De sajnos én is olyan kilátástalan helyzetbe kerülök ezzel az igényemmel, mint amikor ti jól ugvarló férfit kerestek.
2016. márc. 27. 11:43
 40/57 anonim ***** válasza:
100%

Egyáltalán nem nagy elvárás. Szerintem a szépséges, csodálatos lányok megérdemlik a kedvességet, a figyelmességet, a törődést.

Az, - már-már - természetesen más napra tartozó megoldandó problémák közé sorolható anomália, hogy a hozzám hasonló férfiak a teljes esélytelenség axiómájával indulnak. Nehéz úgy hódítani, hogy az embert - jobb esetben - levegőnek, - rosszabb esetben - rothadó férgepoáfjú bohócnak kezelik. Az ember lemegy elkölteni a nehezen megkeresett pénzmagját egy kiló kenyérre, egy kevés párizsira és egy csokinyuszira; elvégre a tojást rakó nyulak ünnepét éljük a napokban. A magamfajta selejt, genetika romhalmaz ilyenkor is pontosan annyira magányos, mint az év bármelyik egyéb napján, de ilyenkor egy kis csoki azért belefér.

A boltban egy kedves eladó lány dolgozik, kinek arcára a gúny és megvetés a teljes természetességgel ül ki, mikor vásárlásra adom a fejemet. Láthatóan zavarban van amikor fizetek, mert nem tudja, hogy kiröhögjön, vagy lehányjon. Olyan érzés lehet mint amikor tüsszenteni kell, de az jönni nem akaródzik kitörni. Volt már hányingeretek miközben tüsszenteni is nagyon kellett ? Na ugye! Nem irigylem szegényt, de sajnos nekem is ennem kell.

Mindennek a sok fájdalomnak és büntetésnek csupán néhány oka van, melyek a külsőmre vezethetőek vissza: Alacsony, vézna, pipogya testszerkezet és egy butára szabott turcsi orr. Hasonlóan szánalmas képet fest, mint amikor egy polipot egy hangyászsünbe próbál az ember átpasszírozni.

Kellemes ünnepeket emberek - már akinek megadatik a luxus !

30 vesztes, szűz, F

2016. márc. 27. 11:44
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!