Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túl sok, ha "elvarom"hogy a pasi udvaroljon, hoditson meg,
ha velem akar lenni?
#17-essel egyetertek, veled mar nem. Mi az hogy uncsi? Mi vagyunk mi? Szorakoztatokozpont? Keress valami Orsos Diznilendet akkor
2016. márc. 27. 09:57
#20 El ne hidd már! Ha jól nézel ki, akkor nem várják el ezt tőled. Ha nem, akkor meg úgyis ráfogják valami másra.
2016. márc. 27. 10:00
21: Azét uncsi, mert már ott, hogy látom, nem udvarias elvesztem az érdeklődésem. Akkor már akár fejre is állhat előttem és cigánykerekezhet, vagy nyomhat akár egy stand upot, uncsi lesz, mert ellentétben azzal, amit itt hisznek, a legtöbb nőnek nem tetszenek a bunkó pasik!
2016. márc. 27. 10:33
Ertem. Es a nok mikor szoktak uncsi lenni?
2016. márc. 27. 10:46
Igen, viszek virágot, le-fel segítem a kabátot,stb. aztán másnap már nem tudom elérni, mert nem vagyok jóképű, sebaj, majd a menő gyerekkel elmegy két mondat után, az se baj, ha az előre ront, nem hogy nem nyitja ki az ajtót, hanem a csaj örülhet,hogy a visszacsapódó ajtó nem veri orrba, de ez nem számít mert milyen vagány a srác. Ennyit az udvarlásotoktól. Aki nem néz ki jól, az hiába udvarol nektek, az inkább nyűg számotokra, rossz érzést kelt bennetek,hogy kedves volt veletek, így a lelkiismeretetek miatt nehezebb megy a lekoptatás.
2016. márc. 27. 10:51
2016. márc. 27. 10:52
Éppen nem "túl sok" az elvárásod, csak tudod, ahogy mondani szokás, mindig kettőn áll a vásár...Szóval az egy dolog, hogy mit vársz el a férfiaktol, az pedig egy másik dolog, hogy ŐK mire hajlandóak egy nőért...(Én pl. még sohasem udvaroltam nőnek, mégpedig elvi okokbol nem...Mivel én meg úgy néztem mindig is a dolgot, hogy:"Amelyik nőnek UDVAROLNOM KÉNE ahhoz, hogy "szóbaálljon-lefeküdjön velem", hát...Az olyan nő az én szememben totál érdektelen, és értéktelen volt mindig is...Most akkor egy ilyen esetre mit lehet akkor mondani? Kinek mi fér bele, és mi nem dolgokba...)
2016. márc. 27. 10:55
Titusztitusz: Nem azért kell egy nőnek udvarolni, h lefeküdjön Veled,hanem azért, hogy egyáltalán érezze, akarsz tőle vlmit.
25-ös: Biztos, h mindig így volt? H mindig lekoptattak? Nézz mélyen magadba!
Én egy maga által "jófiúnak" titulált pasinak, aki állítólag minden nővel gáláns meg udvarias igent mondtam egy kávéra. Az egy dolog, h kabát le/felsegítése nem volt (elnéztem, pedig nem volt ő sem kifejezetten jóképű). De amikor mondtam, h meghúzták a kocsim és azt mondta, h "biztos, h egy nő volt", jó nagyot néztem! Utána még volt egy olyan beszólása, hogy "van egy saját házam" és ennyi volt neki... Ne higgye senki, h csak azért mert saját háza van, meg is vásárolt engem.... Elnézést kértem és elmentem!
Csak azért írtam ezt le, mert ilyeneken is állhat-bukhat a dolog!
2016. márc. 27. 11:04
28-as...Az én esetemben az a dolog, hogy "lássa a hölgy, hogy akarok tőle valamit", az mindig eléggé sajátosan működött...Mivel az olyan nőre MÁR ELEVE ÚGY NÉZTEM RÁ, hogy ahogy mondani szokás, "majd kiesett a szemem"...Meg "majd elcsorgott az összes nyálam"...Elég feltünő jelenség volt ez mindig is az esetemben, úgyhogy az adott hölgy egyböl látta is mindig, ha "akartam tőle valamit"...Ezért ugyan felesleges volt udvarolnom neki bármikor is...
2016. márc. 27. 11:11
Az, h csurog a nyálad csak egy dolgot jelent. Izgatja a fantáziád. Nah, ez az a ffi, akitől engem kiráz a hideg, mert nem tesz semmit, csak csorgatja a nyálát. Pedig milyen izgató, mikor mondjuk előre enged egy pasi és megfogja közben a a nő derekát, ahogy itt korábban is írták. Vagy legutóbb csak annyit mondott a sokadik randin a srác, hogy nyugodtan dőljek a válla felé, ha úgy kényelmesebb. Ilyenek semmibe nem kerülnek, ez egy gesztus. Ettől érzi a nő, h nőnek tekintik, nem csupán egy cafat húsnak.
2016. márc. 27. 11:19
Kapcsolódó kérdések: