Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hol vannak azok a férfiak,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol vannak azok a férfiak, akik 30 felett nem kisgyerekek?

Figyelt kérdés
Arra lennék kíváncsi, hogy léteznek-e, és ha igen, hol vannak olyan férfiak, akik emberi gondolatokkal rendelkeznek, felvilágosultak és a férfiasságuk nem a BioTech Usa termékeinek fogyasztásában merül ki, és nem anyapótlékot keresnek? Ja és meglévő munkahely sem hátrány. Sok elvárás ez egyszerre?
2016. febr. 29. 11:52
 81/103 anonim ***** válasza:
Na, én ráírtam a kérdezőre, hogy van e kedve beszélgetni,de semmi reakció nem volt a részéről, tehát csak azért jött ide,hogy veszekedést szítson, semmi másért. ha nem így lenne, már valamit írt volna, ja és már szerintem van egy órája is ,hogy írtam neki. Ennyi, mehet ő is, a panaszkodunk,de nem ismerkedünk itt halmazba :)
2016. febr. 29. 15:45
 82/103 anonim ***** válasza:
75%

Na ez engem is érdeklne kérdező,hogy hol lehet olyan 30 feletti pasit találni aki:

1.dolgozik és normális fizetése van(nem,nem gazdagnak kell lenni csak tudjon érdembe beleadni egy közös lakás fenntartásába,és ne nekem kelljen már eltartani)

2.Nem csak a 25 alatti csajok érdeklik

3.Nem mamapicifia

4.Nem gépfüggő

5.Nem csak a cigi/pia/haverok a lényeg

6.Nem nős aki csak szórakázni akar

Ja,bocs tudom már teljesithetetlenek az igényeim...

28/L

2016. febr. 29. 15:51
 83/103 anonim ***** válasza:
81-es és miből gondolod,hogy valaki ráér egész nap itt lógni?Ha például dologzik nem hiszem,hogy az a lényeg,hogy 1 órán belül tudjon válaszolni a gyk-n...
2016. febr. 29. 15:53
 84/103 anonim ***** válasza:
Kedves 82-es! :) A 48-as válaszomban leírtam,hogy ilyesmi lennék, persze azt nem tudom,hogy mennyi az elegendő fizetés, én kijövök az enyémből, úgy, hogy fizetek lakáshitelt, rezsit, kaját magamnak. Azt már meg se merem kisérteni, hogy megkérdezzem ismerkednél e, mert gondolom te sem ismerkedsz gyakorin, csak szidni jöttél ide minket férfiakat.
2016. febr. 29. 15:56
 85/103 A kérdező kommentje:

Gratulálok a 81-es számú versenyzőnek a válaszhoz! Ráéreztem hogy kicsinyes vagy, képzeld azért nem írtam, mert nem tetszett a dumád, mással viszont nagyon jót beszélgettem, sőt még mindig beszélgetek.

82-es: Köszönöm, hogy megerősítesz, én is erre gondoltam, nagyon jól tudod, csak kiforgatták szavaimat, mert kicsit cinikusra sikerült a kérdés

Összességében: hagyjuk már ezt a témát:)) én találtam egy jófej pasit, ti meg öljétek egymást tovább

2016. febr. 29. 15:57
 86/103 anonim ***** válasza:
Nem a mi hibánk hogy nem találtok magatoknak párt,hogy ti ezeket választotátok ki magatoknak a ti bajotok,nem a miénk.Nem kéne álltalánosítani.
2016. febr. 29. 16:04
 87/103 anonim ***** válasza:
Nem tudom, miből szűrted le,hogy kicsinyes vagyok,meg milyen dumám nem tetszett, leírtam nagyjából a tulajdonságaimat. Meg még a hab a tortán,hogy te osztod másoknak az észt,aztán annyi nincs benned,hogy visszaírj, hogy bocs nincs kedvem ismerkedni, inkább megvárod, még más melléd áll,hogy nem értél rá, aztán támadsz, addig persze csendben vagy. Semmi gerincesség nincs benned, persze azt elvárod, hogy a "tökéletes" férfi rád találjon.
2016. febr. 29. 16:06
 88/103 anonim ***** válasza:
Kérdező, bocsi, de szeretnék a konkurenciád lenni - ki is az a normális pasi? :)
2016. febr. 29. 16:09
 89/103 anonim ***** válasza:
Aki a kérdezővel szóba áll, az nem hinném,hogy annyira normális lenne, hülye voltam én is,hogy megpróbáltam beszélgetni egy ilyen flegma p.csával. :)
2016. febr. 29. 16:15
 90/103 anonim ***** válasza:

Szerintem a kérdés egyszerű provokáció és még csak nem is nő írta ki.

Egyedül arra szolgál, hogy tovább menjen itt a nemek közötti gyűlölködés.

2016. febr. 29. 16:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!