Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hol vannak azok a férfiak,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol vannak azok a férfiak, akik 30 felett nem kisgyerekek?

Figyelt kérdés
Arra lennék kíváncsi, hogy léteznek-e, és ha igen, hol vannak olyan férfiak, akik emberi gondolatokkal rendelkeznek, felvilágosultak és a férfiasságuk nem a BioTech Usa termékeinek fogyasztásában merül ki, és nem anyapótlékot keresnek? Ja és meglévő munkahely sem hátrány. Sok elvárás ez egyszerre?
2016. febr. 29. 11:52
 61/103 anonim ***** válasza:
10%

A kérdező meg a 49-es ugyanazon a szellemi szinten vannak. :D Örülök, hogy az oldal hozzájárulhatott, hogy egymásra találjatok xD

Két ilyen buta, flegma segget.. jesszus :D

2016. febr. 29. 13:50
 62/103 anonim ***** válasza:
Na, mi lesz, ismerkedünk kérdező? Hol laksz? :) Amiket írtam magamról, azok nagyjából megfelelnek az elvárásaidnak, te kerestél ilyen 30 feletti férfit. Itt a lehetőség. Most ne hogy azt írd, hogy gyakorin nem ismerkedsz, ha már ennyire kétségbe voltál esve,hogy nem találsz ilyen férfiakat! :)
2016. febr. 29. 13:51
 63/103 anonim ***** válasza:
Aki ide irkál az mind munka nélküli,és csak a pofája jár hogy ő mekkora ember.
2016. febr. 29. 13:52
 64/103 A kérdező kommentje:

61: amit te csinálsz azt modern szóval úgy hívják: trollkodás (gratulálok, ez a te szinted)

62: jó fej vagy:)

2016. febr. 29. 13:53
 65/103 anonim ***** válasza:

Buta? flegma? :D fáj az igazság? 10 éve nem használok XD-t, kisfiam.

Buta az te vagy. Flegma? Vállalom ;) Kis punci.

2016. febr. 29. 13:53
 66/103 anonim ***** válasza:
100%

Elnézést, hogy le mertem süllyedni a ti szellemi szintetekre. Csak attól tartottam, hogy magasabb síkú kommunikációs formát nem tudtok értelmezni. Amiben igazam is volt.

Mind a ketten hülyék vagytok mint egy talicska majom. Ez tény.

Én használok 'XD'-t, és nem vagyok a kisfiad, 30 éves vagyok és nő.

A ti érveitek, és tapasztalataitok e-témában nevetségesek és szánalmasak, úgyhogy toljátok el a cangát amíg még...áhhh már mindegy úgyis :D

2016. febr. 29. 13:59
 67/103 anonim ***** válasza:
65-ös te se lehetsz valami nagy felnőtt ember evvel az erővel a szmájlik miatt ;);););)
2016. febr. 29. 13:59
 68/103 anonim ***** válasza:
63-as, én is ide irkálok, mégsem vagyok munkanélküli, sőt sokszor túlórázni is szoktam, bár igaz az elmúlt hónapban nem nagyon volt túlóra, de most majd lesz, e hónap első hetét mindjárt 6 éjszakás műszakkal kezdjük :)
2016. febr. 29. 14:00
 69/103 anonim ***** válasza:
32%

"44"reagálva

Tuti hogy fiatal lehetsz, és még nem éltél együtt huzamosabb időt egyetlen Nő mellett.Hadd magyarázzam el neked, hogy egy feleség miért is "anyapótlék" valójában. Elsősorban azért, mert ha van család, akkor Ő tartja kezében a gyeplőt, Ő próbál gondoskodni mindenről, max segítséget kér a párjától a megvalósításban, mert egyedül már nem bírja. A legtöbb Nő ki nem állhatja ha a férje a problémáival az Anyjához(Anyóshoz) fordul, inkább önként vállalja az anyapótlék szerepét, még akkor is ha ez csöppet sincs a kedvére. Mi ennek a magyarázata? Az hogy nem egy akar lenni a sok közül, hanem az egy akihez segítségért fordulhatsz,legyen az bármilyen piszlicsáré dolog vagy kényes kérdés. Nem kell a párkapcsolatukba egy másik Nő, mert ha a férj jobbnak találja az anyukája főztét, vagy munkáját, az a feleségre igenis degradáló hatással van, és ez mindig balhéhoz vezet....a Nők többségében igenis buzog a versenyszellem, nem szeretnek segítséget kérni senkitől, tisztelet a kivételnek.

Amit korábban írtam azt most is tartom, az különbözteti meg igazán a feleséget egy anyától, hogy az egyik akkor látja a fütykösödet amikor megszületsz, a másik meg akkor amikor lefekszel vele....más a motiváció.

38F

2016. febr. 29. 14:03
 70/103 anonim ***** válasza:

66: Te told el a kerót, te jöttél ide irkálni, az, hogy ki a hülye..Az össze-vissza megnyilvánulásod 30 éves létedre..nem lehetsz egy nagyobb szintű beosztásban, már csak az írásodból is látszik. A korodat nem kérdeztem, de ha már így elárultad, gratulálok hozzá, azt hittem kb. 18 vagy, agyatlanka. Sok iskolába nem járhattál, ha ennyire felhúzod magad semmiségeken.

67: evvel-avval..vessző=0, tanulj meg írni.

68:pont nem érdekel a kis túlórád, elhiszed?

2016. febr. 29. 14:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!