Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol vannak azok a férfiak, akik 30 felett nem kisgyerekek?
Akkor vegyük szépen sorjában
-emberi gondolatokkal rendelkeznek (ez vajon mi lehet?)
-felvilágosultak (erről már hallottam :))
-BioTech Usa (ezt nem is értem....)
-anyapótlék (igen, de az anyámmal nem szoktam szexelni...)
-munkahely (gondolom ez ezért lehet lényeges, hogy legyen annyi pénze, hogy eltartsa magát vagy esetleg mást is?!)
A válasz egyszerű, a nagyobbik része már elkelt(gaz Nők elrabolták őket és fogva tartják), a kisebbik része meg vagy nem vágyik partnerre vagy túl válogatós(esetleg elvárásaik is vannak), vagy csak olyan személyiséggel bír hogy sikoltozva menekülnél előle!!!
38F
Mégha csak BioTech Usa lenne...
Életveszélyes koxokat nyomnak, hogy nektek megfeleljenek.
Emberi érzésekkel rendelkező, értelmes, felvilágosult férfinak tartom magam, van diplomám, viszonylag jól fizető állásom, ráadásul mindezt nem a szüleim tolták a fenekem alá, sőt. :)
Külsőre átlagos vagyok, a BioTech Usa termékeivel, köszönöm szépen, nem élek, és köszönöm, nem keresek anyapótlékot sem, mert még az az egy anyám is sok.
Ja és nem múltam el 30.
Na ezt add össze.
Amúgy "szingli" vagyok, igen, de lehet, hogy azért kerülöd el a hozzám hasonlókat, mert nem vagyunk vevők erre a panaszáradatra. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!