Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hol vannak azok a férfiak,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol vannak azok a férfiak, akik 30 felett nem kisgyerekek?

Figyelt kérdés
Arra lennék kíváncsi, hogy léteznek-e, és ha igen, hol vannak olyan férfiak, akik emberi gondolatokkal rendelkeznek, felvilágosultak és a férfiasságuk nem a BioTech Usa termékeinek fogyasztásában merül ki, és nem anyapótlékot keresnek? Ja és meglévő munkahely sem hátrány. Sok elvárás ez egyszerre?
2016. febr. 29. 11:52
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/103 anonim ***** válasza:
100%
Én ugyan még csak 24 vagyok, de valószínűleg 30 felett is ugyanúgy gyerek leszek lélekben mint most. Bár nem tudom, mit értesz ezalatt, mert én pl. nem gyúrok, nem keresek anyapótlékot, és valszeg munkahelyem is lesz addigra(most még az MSc-t taposom), de ettől függetlenül olyan vagyok mint egy nagy gyerek, lazán veszem az életet, mindent viccre veszek, élvezem az életet, jókat eszem, iszom, utazgatok, szórakozom. Mindenben megtalálom a szórakoztatót, az egyetemet is egy játéknak fogom fel, meg hát tulajdonképpen az egész életet.
2016. febr. 29. 12:23
 22/103 A kérdező kommentje:
20-as: jó nagy bunkó vagy, de lépjünk túl ezen. Egyébként sajnos igen, vonzom az ilyen pojácákat. És még mit okoskodtál?
2016. febr. 29. 12:24
 23/103 A kérdező kommentje:
21: szimpatikus, egészséges felfogás, hajrá. Jólvan, most már értem mi volt a sértő a kérdésben sokak számára. Mert attól, hogy szabados a felfogásod nem biztos, hogy egy fajankó vagy. Jójójó
2016. febr. 29. 12:28
 24/103 anonim ***** válasza:

Akkor vegyük szépen sorjában

-emberi gondolatokkal rendelkeznek (ez vajon mi lehet?)

-felvilágosultak (erről már hallottam :))

-BioTech Usa (ezt nem is értem....)

-anyapótlék (igen, de az anyámmal nem szoktam szexelni...)

-munkahely (gondolom ez ezért lehet lényeges, hogy legyen annyi pénze, hogy eltartsa magát vagy esetleg mást is?!)

A válasz egyszerű, a nagyobbik része már elkelt(gaz Nők elrabolták őket és fogva tartják), a kisebbik része meg vagy nem vágyik partnerre vagy túl válogatós(esetleg elvárásaik is vannak), vagy csak olyan személyiséggel bír hogy sikoltozva menekülnél előle!!!

38F

2016. febr. 29. 12:28
 25/103 anonim ***** válasza:
0%
Nem akarok jobban még beléd rúgni .Véleményem szerint te egy összefüggő elzsírosodott provokátor vagy aki itt éli ki a hajlamait a több válasz érdekében,ahelyett hogy tenne a cél érdekében.
2016. febr. 29. 12:31
 26/103 A kérdező kommentje:
Mindegy, ne is foglalkozz a részletekkel. Lényeg, hogy ebben a témában nem tudtok segíteni:)
2016. febr. 29. 12:33
 27/103 anonim ***** válasza:
0%

Mégha csak BioTech Usa lenne...

Életveszélyes koxokat nyomnak, hogy nektek megfeleljenek.

2016. febr. 29. 12:34
 28/103 A kérdező kommentje:
25: te mekkora bunkó vagy!
2016. febr. 29. 12:35
 29/103 anonim válasza:

Emberi érzésekkel rendelkező, értelmes, felvilágosult férfinak tartom magam, van diplomám, viszonylag jól fizető állásom, ráadásul mindezt nem a szüleim tolták a fenekem alá, sőt. :)

Külsőre átlagos vagyok, a BioTech Usa termékeivel, köszönöm szépen, nem élek, és köszönöm, nem keresek anyapótlékot sem, mert még az az egy anyám is sok.

Ja és nem múltam el 30.

Na ezt add össze.

Amúgy "szingli" vagyok, igen, de lehet, hogy azért kerülöd el a hozzám hasonlókat, mert nem vagyunk vevők erre a panaszáradatra. :)

2016. febr. 29. 12:40
 30/103 anonim ***** válasza:
63%
A világot hibáztatod ahelyett, hogy magadba néznél.
2016. febr. 29. 12:41
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!