Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol vannak azok a férfiak, akik 30 felett nem kisgyerekek?
24-esnek:
"-anyapótlék (igen, de az anyámmal nem szoktam szexelni...)"-ha neked az anyapótlék kifejezés csak ennyit jelent, akkor adj fel egy hirdetést, hogy Lyukat keresel + biztos a Rosszlányok weboldalon fogod megtalálni a legjobb feleségeket.
Amit írtál, abból teljesen az jön le, hogy gyerekkorodban édesanyád csak a szeretője volt apádnak, ezt láttad. Ezen kívül semmi mást nem adott bele mint nő, mint anya abba a családba. Röhej.
38-as vagyok
Elnézést kérek főnök asszony, hogy telefonon elírtam :D
Most megyek és a szégyen miatt leöntöm magam tintával.
Attól még a mondandóm tartalmi része igaz :)
Észrevettem, hogy az hidegen hagyott, szóval előbb ezeket a dolgokat kéne tisztázni magadban szerintem, mielőtt ilyen nettó baromság kérdéseket írsz ki :)
6-vagyok!
Lehúzni a faszikat? Ugyan már..
A 30 feletti expasim..meg a többi.. hát 2x annyit kerestem, mint ők :D Én vettem meg nekik mindent.
Miről is beszélünk akkor?
És most majd jön a féltékenykedés, hogy nő létemre többet keresek? :D:D:D:D
Szerintem, akik ide járnak írogatni "férfiak", kb a 80% munkanélküli. :D
Kinek kell a szaros pénzetek? Van nekem is. Jaj, bocsi..miért is van, ha nő vagyok, ugye? Mert csak a férfiaknak lehet. Hát nem úgy vettem észre, pf :D:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!