Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hol vannak azok a férfiak,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol vannak azok a férfiak, akik 30 felett nem kisgyerekek?

Figyelt kérdés
Arra lennék kíváncsi, hogy léteznek-e, és ha igen, hol vannak olyan férfiak, akik emberi gondolatokkal rendelkeznek, felvilágosultak és a férfiasságuk nem a BioTech Usa termékeinek fogyasztásában merül ki, és nem anyapótlékot keresnek? Ja és meglévő munkahely sem hátrány. Sok elvárás ez egyszerre?
2016. febr. 29. 11:52
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/103 anonim ***** válasza:
Én azt írtam hogy minden ilyen pasi AKIKET ISMEREK.
2016. febr. 29. 13:13
 42/103 A kérdező kommentje:
A kérdésed sértő és inkompetens.---> tudod egyáltalán mit jelent az inkompetens szó? Én a helyedben nem kísérleteznék a kamuértelmiségi profillal, mert pont az ellenkező hatást éred el vele, egy okoskodó parasztnak tűnsz. A meglátásoddal nem értek egyet.
2016. febr. 29. 13:17
 43/103 anonim ***** válasza:
0%
Gondolom a kérdezőnek sincs nagyon állása ha ennyi ideje van gyakorizni
2016. febr. 29. 13:22
 44/103 anonim ***** válasza:
100%

24-esnek:

"-anyapótlék (igen, de az anyámmal nem szoktam szexelni...)"-ha neked az anyapótlék kifejezés csak ennyit jelent, akkor adj fel egy hirdetést, hogy Lyukat keresel + biztos a Rosszlányok weboldalon fogod megtalálni a legjobb feleségeket.

Amit írtál, abból teljesen az jön le, hogy gyerekkorodban édesanyád csak a szeretője volt apádnak, ezt láttad. Ezen kívül semmi mást nem adott bele mint nő, mint anya abba a családba. Röhej.

2016. febr. 29. 13:24
 45/103 anonim ***** válasza:
Itt vagyok Anyuci.
2016. febr. 29. 13:28
 46/103 anonim ***** válasza:

38-as vagyok

Elnézést kérek főnök asszony, hogy telefonon elírtam :D

Most megyek és a szégyen miatt leöntöm magam tintával.

Attól még a mondandóm tartalmi része igaz :)

Észrevettem, hogy az hidegen hagyott, szóval előbb ezeket a dolgokat kéne tisztázni magadban szerintem, mielőtt ilyen nettó baromság kérdéseket írsz ki :)

2016. febr. 29. 13:29
 47/103 anonim ***** válasza:
Léteznek ilyenek, például a férjem. Na de igen, ő is már 5 éve házas.
2016. febr. 29. 13:32
 48/103 anonim ***** válasza:
100%
Most ép itt fekszem az ágyban, pihengetek, mert megyek majd éjszaka dolgozni (meglévő munkahely), egyedül élek, tehát mindent magamnak kell megcsinálnom, nem is okoz gondot, vannak emberi gondolataim, tulajdonképpen mindig gondolkodok valamiről. A BioTech usa termékét egy óriás plakáton láttam reklámozva, slussz, ennyi a kapcsolatom az ilyen gyúráshoz való ˝csodaszerekkel˝. Na persze edzeni edzek, de csak itthon, fekvőtámasz, stb.és nem azért, hogy nézegessem magam a tükörben, vagy mert a nőknek akarnék tetszeni, egész egyszerűen jól esik egy kis edzés. Remélem a megfelelősęgi skáládon legalább kapok egy gyenge 2-est :) 32F
2016. febr. 29. 13:34
 49/103 anonim ***** válasza:
77%

6-vagyok!

Lehúzni a faszikat? Ugyan már..

A 30 feletti expasim..meg a többi.. hát 2x annyit kerestem, mint ők :D Én vettem meg nekik mindent.

Miről is beszélünk akkor?

És most majd jön a féltékenykedés, hogy nő létemre többet keresek? :D:D:D:D

Szerintem, akik ide járnak írogatni "férfiak", kb a 80% munkanélküli. :D

Kinek kell a szaros pénzetek? Van nekem is. Jaj, bocsi..miért is van, ha nő vagyok, ugye? Mert csak a férfiaknak lehet. Hát nem úgy vettem észre, pf :D:D

2016. febr. 29. 13:36
 50/103 A kérdező kommentje:
Jólvan na, akinek nem inge ne vegye magára. De nem kell ám így felhúzni magatokat:)LOL
2016. febr. 29. 13:37
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!