Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hol vannak azok a férfiak,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol vannak azok a férfiak, akik 30 felett nem kisgyerekek?

Figyelt kérdés
Arra lennék kíváncsi, hogy léteznek-e, és ha igen, hol vannak olyan férfiak, akik emberi gondolatokkal rendelkeznek, felvilágosultak és a férfiasságuk nem a BioTech Usa termékeinek fogyasztásában merül ki, és nem anyapótlékot keresnek? Ja és meglévő munkahely sem hátrány. Sok elvárás ez egyszerre?
2016. febr. 29. 11:52
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/103 A kérdező kommentje:

29-es: Köszönöm a választ, és biztató ahogy magadat jellemezted. Hidd el, ritka vagy.

30-as: Tudom.

2016. febr. 29. 12:46
 32/103 anonim válasza:

#29-es vagyok.

De ha tudod, akkor meg próbálj meg kicsit pozitívabban hozzáállni a férfiakhoz. Ne csak a negatívumokat lásd az emberekben. :)

2016. febr. 29. 12:50
 33/103 A kérdező kommentje:
Jó megpróbálok.
2016. febr. 29. 12:52
 34/103 anonim ***** válasza:
0%
Dehogy próbál meg itt hízlalja magát.
2016. febr. 29. 12:56
 35/103 anonim ***** válasza:
Az Óperencián túl...
2016. febr. 29. 12:56
 36/103 anonim ***** válasza:
70%

"Én ilyen pasinak érzem magam, és az összes általam ilyen pasinak ismert személy, megmondom hol van...

Mind mind bopdog házasságban élünk már minimum 5 éve mire betöltjük a 30-at.."

Ott a pont!

30-as pasi aki nem házasságban,vagy tartós kapcsolatban él,azzal valami nagyon hibádzik.

2016. febr. 29. 12:58
 37/103 anonim ***** válasza:
100%
De jó ez az általánosítás, hogy 30 felett aki nem házas, azzal gond van... Én ismerek olyat, aki özvegy lett, mást meg az asszony hagyott ott egy fiatal csávó miatt. Azért vannak nem szimpla sorsok is, ahol az adott férfi nem tehet semmiről sem, hanem a másik oldalnál jött be valami dolog, vagy tragédia, vagy csak szimplán váltani akart.
2016. febr. 29. 13:04
 38/103 anonim ***** válasza:

A kérdésed sértő és inkompetens. Hiszen ha ez bio tech szarsàg zavar akkor gondolom volt részed ilyenben, na meg is érdemled. Alapból nem kéne gyúrós, önimàdó majom.

Viszont te màsokat hibáztatsz azért mert te magad olyan "nívók" alapjàn vàlasztottàl ami egyenesen kizàrja az àltalad elvàrt dolgokat. Valójàban csak te tehetsz erről mert egy üresfejű idióta vagy. Az önimàdó majom kell aki belül is rendben. A kettő kizàrja egymàst.

Ja és ezt nőként írom.

2016. febr. 29. 13:07
 39/103 anonim ***** válasza:
0%
Kérdező válaszait nézve ő miért tarja magát felnőtt embernek,még a kérdése is gyerekes,amúgy ajánlom az elitársat pont ilyen álszent egós bohócoknak van fenntartva.
2016. febr. 29. 13:11
 40/103 A kérdező kommentje:
Igen, szerintem is kicsit erős kijelentés, hogy minden normális 30 feletti pasi már 5 éve házas. Ki írta ezt a szentszöveget??:))
2016. febr. 29. 13:12
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!