Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hol vannak azok a férfiak,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol vannak azok a férfiak, akik 30 felett nem kisgyerekek?

Figyelt kérdés
Arra lennék kíváncsi, hogy léteznek-e, és ha igen, hol vannak olyan férfiak, akik emberi gondolatokkal rendelkeznek, felvilágosultak és a férfiasságuk nem a BioTech Usa termékeinek fogyasztásában merül ki, és nem anyapótlékot keresnek? Ja és meglévő munkahely sem hátrány. Sok elvárás ez egyszerre?
2016. febr. 29. 11:52
 51/103 anonim ***** válasza:
Még az a jó hogy az életben odakint mást lehet tapasztalni nem ezt az általános életet amit itt eme oldalon meg a neten megmondanak-
2016. febr. 29. 13:38
 52/103 anonim ***** válasza:
49-es voltál olyan idióta hogy meg vegyél nekik mindent?
2016. febr. 29. 13:40
 53/103 A kérdező kommentje:
6-os, illetve 49-es: Köszönöm, megnyugvás vagy számomra. Én is hasonló okból tettem fel ezt a kérdést. Sok itt a birka:)
2016. febr. 29. 13:41
 54/103 A kérdező kommentje:
Ja, most neked is neked fognak támadni, szerintem még az is lehet, hogy le fognak kövérezni, vigyázz!!:))
2016. febr. 29. 13:43
 55/103 anonim ***** válasza:
100%

49-vagyok.

Nem vagyok idióta, hanem nem sajnálom a páromtól.. :)

Cserébe nem kaptam semmit, na? Jól lehúztam a pasast, mi? :D

És igen..ez akkora elvárás, hogy 30 felett a férfi dolgozzon, legyen keresete? Bocsi, ha családot tervezünk, ahhoz kell lóvé..meg egy fiatal és erős férfi dolgozzon csak nyugodtan. Ez a minimum. És igen! Tartsa el a kölykét, ha csinál majd..alap. Mert hát 30 felett illene ilyeneken gondolkodni.

Vagy, ha nem, akkor maradjon a jó anyjánál.

2016. febr. 29. 13:43
 56/103 anonim ***** válasza:
49%

"LOL"

Az aztán az érett NŐ :'DD

2016. febr. 29. 13:44
 57/103 A kérdező kommentje:
Ennyi. Ennyi!!!
2016. febr. 29. 13:45
 58/103 anonim ***** válasza:
33%
Bakker ez a közveszélyes munkakerülő agyalágyult kérdező még mindig itt tesped:D Jó car élete lehet:D Gyűlölködik a saját mocskában,csak sajnálni tudlak.
2016. febr. 29. 13:45
 59/103 A kérdező kommentje:
Jaj már...
2016. febr. 29. 13:46
 60/103 anonim ***** válasza:
95%

És miért is választanánk 20éves kisfiúkat, miért kell a 30 feletti?? Mert mondjuk nem minden nő 19 meg 20 éves itt.

Honnan a sza.rból szeditek, hogy a kérdező pl lehúzásból keres 30 felettit? Mondjuk, már elárulta a korát, nyilván nem taknyos gyerekkel fog összeállni.

Nekünk meg már igenis férfira, családra van szükségünk. Elnézést. :D

Aki pedig soha nem lakott mással az anyján kívül, vagy külön az anyjától, mondjuk 33 éves koráig, mit várhatunk? Hogy nem fogja azt elvárni, amit az anyjától? Hagyjátok már magatokat. Mind itt irkáltok egész nap, munkátok sincs, vagy a sulikában ültök.

Itt élitek ki magatokat, veritek magatokat a netes pin.ákra. :D Egy évben 1x leszólítotok egy 18éves lányt az utcán, elküld benneteket, aztán ide írtok, hogy "de miért????a szemét ri.banc" :D

Vagy a legjobb: "van egy csaj, ráírtam, de nem ír vissza..meg ronda vagyok és alacsony..." bla bla..ti agyoniskolázott, intelligens férfiak, itt gyik-en :D :D

2016. febr. 29. 13:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!