Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért van az, hogy száz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy száz érvvel szemben egy is elég, hogy akarjunk valakit?

Figyelt kérdés
Kicsit, mintha most kívülről nézném magamat, és azt látom, hogy belezúgtam egy stop és behajtani tilos táblás, piros felkiáltójeles, halálfejes, sárga szalaggal körbekerített (meg amit akartok, a képzeletetekre bízom) pasiba.. Rengeteg érv szól ellene, egyszerűen esélytelen az ügy, hogy ő meg én, és ha mégis... akkor is kudarcraítélt lenne a dolog, vagy olyan, de olyan melós.. szóval nehéz ügy. Mégis a szívemnek elég egyetlen egy érv, mégpedig az, hogy minden ellenérv ellenére vonzódok hozzá. Ez milyen indok? Elég gagyi mit mondjak. De ez elég. Miért van ez? Az ember miért szivatja magát, ha minden az ellen szól, amit szeretne? Minek a józan ész, ha a szív egy legyintéssel elsöpör minden észérvet?
2016. febr. 8. 22:55
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
Szerintem nagyon örülne neki, ha végre békén hagynád. Nem írnál ki ide több szánalmas kérdést, amivel égeted magadat. Ő privát üzenetet nem küldött neked, csak egyet, amiben igyekezett lerázni. Nem kellesz neki, ennyi. Az előfordulhat, hogy valaki más a nevében üzenetet küldd neked, de ő biztosan nem. Hagyjad szépen békén.
2016. febr. 17. 12:00
 22/26 anonim ***** válasza:
Amúgy meg nem akarni kell a másik embert, max. szeretni. Ennyi.
2016. febr. 17. 12:10
 23/26 A kérdező kommentje:
Ezt mégis kinek szántad, kedves?? :O :s
2016. febr. 17. 15:15
 24/26 A kérdező kommentje:
Ezt az üzenet dolgot nem értem, szerintem valaki másra gondolsz.
2016. febr. 17. 15:26
 25/26 anonim ***** válasza:
Szerintem te meg halálosan ciki vagy. Közel 40 évesen nem így kéne viselkedni.
2016. febr. 18. 17:59
 26/26 A kérdező kommentje:
Bocs de nem tudom mit szívtál. Ez most nekem szólt? Szerintem valakivel keversz.
2016. febr. 18. 18:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!