Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért van az, hogy száz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy száz érvvel szemben egy is elég, hogy akarjunk valakit?

Figyelt kérdés
Kicsit, mintha most kívülről nézném magamat, és azt látom, hogy belezúgtam egy stop és behajtani tilos táblás, piros felkiáltójeles, halálfejes, sárga szalaggal körbekerített (meg amit akartok, a képzeletetekre bízom) pasiba.. Rengeteg érv szól ellene, egyszerűen esélytelen az ügy, hogy ő meg én, és ha mégis... akkor is kudarcraítélt lenne a dolog, vagy olyan, de olyan melós.. szóval nehéz ügy. Mégis a szívemnek elég egyetlen egy érv, mégpedig az, hogy minden ellenérv ellenére vonzódok hozzá. Ez milyen indok? Elég gagyi mit mondjak. De ez elég. Miért van ez? Az ember miért szivatja magát, ha minden az ellen szól, amit szeretne? Minek a józan ész, ha a szív egy legyintéssel elsöpör minden észérvet?
2016. febr. 8. 22:55
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:

Szerintem nincs olyan ember akinek ne lenne jó tulajdonsága :)

De elmesélek egy történetet.Volt régen még egy lány akivel megismerkedtem és volt egy közös ismerősünk,aki igazából az ellenségem volt.Lány érdeklődött utánam az "ismerőstől" hazugságokat mesélt rólam,olyan történeteket amik meg sem történtek szóval mindent képzelj bele amit csak tudsz.Csak azért hogy keresztbe tegyen nekem.Nem tudtam a lány miért távolodik el tőle.Túl tettem magam rajta de bekerültünk a lánnyal egy közös társaságba a lány megtudta,hogy mindent amit meséltek neki rólam hazugság volt,de akkor már késő volt neki.

"Ne ítélkezz senki felett úgy mintha mindent tudnál róla.Meg az hogy valakinek nincs egy jó tulajdonsága se nem léteik."

2016. febr. 9. 13:50
 12/26 anonim ***** válasza:
bocs a hibákért a billentyűm nem a legjobb nem mindig veszi be a gombokat ^^
2016. febr. 9. 13:52
 13/26 A kérdező kommentje:
Ami azt illeti, rengeteg jó tulajdonsága van. Egy nagyszerű ember, egyszerűen csak megdöbbent, hogy rengeteg érv szól ellene, de ez mégsem tántorít el.
2016. febr. 9. 16:02
 14/26 anonim ***** válasza:

Elég komolyan futóbolond vagy. Engem már az felidegesített, hogy elolvastam azt a sok fasságot amit leirtál.

Annyi történt egyébként, hogy mint minden nő felismertél egy alfahimet. És most hugyozgatod össze magad.

Erre az egyik kollegina meg linkeli a sorsszerűségről meg egyéb bődületes bullshitekről szóló könyveket, hogy tessék, itten ez most neked 'elég jól elmagyarázza' miért is kell tönkretenned a semmiért az életedet.

2016. febr. 9. 16:15
 15/26 A kérdező kommentje:

Szóval az a szitu, hogy alfahím, és ezért a bokámig csorog a nyálam, és elnézek neki mindent?

Hű, ez már egészen magyarázat szerű. Mondasz valamit ember.

2016. febr. 9. 16:21
 16/26 anonim ***** válasza:

Nekem pont mindegy hogy ez lesz e 101. dolog, amit le se szarsz, de rossz témához írtad, a tini kategoria hülye vagyok, és fantáziálok alfejezetét keresd.

Illetve mindennek köze sincs a szerelemhez. Bár gondolom ez rajtad kívül senkit sem lep meg.

2016. febr. 9. 16:38
 17/26 A kérdező kommentje:
Ki kell ábrándítsalak, de nem vagyok tini.
2016. febr. 9. 17:00
 18/26 anonim ***** válasza:
Ó, dehogynem:-) Az évek nem tettek felnőttebbé, erre próbáltam 'udvariasan' utalni.
2016. febr. 9. 17:12
 19/26 A kérdező kommentje:

Kíváncsivá tettél, hogy milyen az, mikor nem vagy udvarias? Egyébként meg nem kicsit kifiguráztam magam, tisztában vagyok vele, hogy hülye tini p !csaként viselkedek, tenni viszont nem nagyon tudok ellene.

Ami azt illeti, nekem van öniróniám, te viszont kicsit sem burkoltan ítélsz el és sértegetsz. Elfogadom a véleményed, de a további f ikázásod nem érdekel.

2016. febr. 9. 18:14
 20/26 anonim ***** válasza:

"...tenni viszont nem nagyon tudok ellene. "

Dehogynem. Éppen ezért vagy "nem felnőtt". A világ legegyszerűbb dolga tenni ellene ugyanis. Nem csüngesz többet a hapsin, és ennyi. Egyébként számomra minden nő tini, aki még nem múlt el 25. Sok esetben még e fölött is "úgy maradnak".

Az önirónia nem jelent smemit, ha nem jár együtt önismerettel. Én kedvelem azokat a nőket, akik önirónikusak, épp ezért tudom is róluk, hogy az öniróniát önigazolásra használjak. Te most itt önironizálsz, de nem önreflektív céllal, hanem azért teszed ezt, hogy tudtosísd magadban, hogy mivel egy kis hülye vagy, ezért felelősséged sincsen magadért. Addig meg, amíg igy vagy ezzel, nagyon nem nőttél fel, és valóban az van, hogy rád például soha nem számíthat egyetlen férfi sem. Mert mindíg lesz valami férfi, aki számodra a saját érveid ellenére elsöprő, és mivel "egy kis hülye" vagy, kajtatni is fogsz utána, mert ezt "érzed". Volt ilyen barátnőm. Baromira ellenszenves viselkedés. És főleg ostoba.

2016. febr. 10. 05:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!