Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért van az, hogy száz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy száz érvvel szemben egy is elég, hogy akarjunk valakit?

Figyelt kérdés
Kicsit, mintha most kívülről nézném magamat, és azt látom, hogy belezúgtam egy stop és behajtani tilos táblás, piros felkiáltójeles, halálfejes, sárga szalaggal körbekerített (meg amit akartok, a képzeletetekre bízom) pasiba.. Rengeteg érv szól ellene, egyszerűen esélytelen az ügy, hogy ő meg én, és ha mégis... akkor is kudarcraítélt lenne a dolog, vagy olyan, de olyan melós.. szóval nehéz ügy. Mégis a szívemnek elég egyetlen egy érv, mégpedig az, hogy minden ellenérv ellenére vonzódok hozzá. Ez milyen indok? Elég gagyi mit mondjak. De ez elég. Miért van ez? Az ember miért szivatja magát, ha minden az ellen szól, amit szeretne? Minek a józan ész, ha a szív egy legyintéssel elsöpör minden észérvet?
2016. febr. 8. 22:55
1 2 3
 1/26 Interferencia ***** válasza:
Nem tudom, nálam ez nem így megy.
2016. febr. 8. 23:08
 2/26 A kérdező kommentje:

Bocs az általánosításért.

Nálunk, zakkant, szerencsétlen embereknél, akikkel ez megtörténik, vajon mi a magyarázata?

2016. febr. 8. 23:14
 3/26 anonim ***** válasza:

[link]

Olvasd el ezt a könyvet, tökéletesen elmagyarázza.

2016. febr. 8. 23:18
 4/26 anonim ***** válasza:
51%
Mert azt akarod, hogy megdugjon.
2016. febr. 8. 23:19
 5/26 anonim ***** válasza:

Ez erzelmi kerdes, vajmi keves koze van az ertelemhez. Szerintem az erzel ekre kell hallgatni, akkor is ha minden ellene szol, mert egy eletunk van, egyszer biztosan meghalunk, a koztes let legyen legalabb szorakoztato :-)

En legalabbis igy elek, es jol vagyok:-)

2016. febr. 8. 23:19
 6/26 A kérdező kommentje:

Tudom, roppant izgalmas, hát persze. Éljenek a gyilkosok akik metált hallgatnak kihúzott szemmel, titkon melegek, drogfüggők, és állatkínzás a hobbijuk!

Nem, nem egy ilyen pasiba zúgtam bele, de fikarcnyival sem jobb a helyzet, talán csak annyival, hogy nem bűnöző, sőt, most, hogy eszembe jut, kb. csak ez hiányzik a listáról. Mondjuk ez még változhat...

2016. febr. 8. 23:31
 7/26 anonim ***** válasza:

valamit azért irhatnál róla,mert igy nehéz jó tanácsot adni.

"nem jó a hosszú i-m" :D

2016. febr. 8. 23:36
 8/26 A kérdező kommentje:

Igazából marhára mindegy, mert kleptomániás is lehetne, lusta, semmirekellő, részeges, büdös.

Foglalt, nem beszélem a nyelvét, egy teljesen más kultúrát képvisel, szexuális beállítottsága kérdéses, idős hozzám, néha-néha egy-egy pillanatra emlékeztet valakire, akit szívből gyűlöltem, és amit akartok.

2016. febr. 8. 23:54
 9/26 A kérdező kommentje:
Ha az alsógatyáit vasalná élére, majd színek szerint rendezné el őket csinos, illatos kupacokban, esküszöm egy szavam se lenne. Az ülőke se téma, ha lepisálja sem. Ne ilyenekre gondoljatok.
2016. febr. 9. 00:00
 10/26 A kérdező kommentje:

Vagyis de, gondolhattok ilyenekre. De kizárt, hogy elrettentsen. Persze van egy rövid kivétel lista, de mivel nem bulímiás, nem Szűz és nem Skorpió, pokolba a többi ponttal... Szóval egy ellehetetlenítő tulajdonság birtokában sincs, amiről tudnék, ezért a többire egyszerűen vállat vonok. Még ha orrot túrna is, kit izgat, sőt, törölje csak bármibe...

Komolyan, el vagyok képedve magamtól. Semmi de semmi ellenérv nem elég, hogy ne érdekeljen többé.

2016. febr. 9. 00:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!