Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy száz érvvel szemben egy is elég, hogy akarjunk valakit?
Bocs az általánosításért.
Nálunk, zakkant, szerencsétlen embereknél, akikkel ez megtörténik, vajon mi a magyarázata?
Ez erzelmi kerdes, vajmi keves koze van az ertelemhez. Szerintem az erzel ekre kell hallgatni, akkor is ha minden ellene szol, mert egy eletunk van, egyszer biztosan meghalunk, a koztes let legyen legalabb szorakoztato :-)
En legalabbis igy elek, es jol vagyok:-)
Tudom, roppant izgalmas, hát persze. Éljenek a gyilkosok akik metált hallgatnak kihúzott szemmel, titkon melegek, drogfüggők, és állatkínzás a hobbijuk!
Nem, nem egy ilyen pasiba zúgtam bele, de fikarcnyival sem jobb a helyzet, talán csak annyival, hogy nem bűnöző, sőt, most, hogy eszembe jut, kb. csak ez hiányzik a listáról. Mondjuk ez még változhat...
valamit azért irhatnál róla,mert igy nehéz jó tanácsot adni.
"nem jó a hosszú i-m" :D
Igazából marhára mindegy, mert kleptomániás is lehetne, lusta, semmirekellő, részeges, büdös.
Foglalt, nem beszélem a nyelvét, egy teljesen más kultúrát képvisel, szexuális beállítottsága kérdéses, idős hozzám, néha-néha egy-egy pillanatra emlékeztet valakire, akit szívből gyűlöltem, és amit akartok.
Vagyis de, gondolhattok ilyenekre. De kizárt, hogy elrettentsen. Persze van egy rövid kivétel lista, de mivel nem bulímiás, nem Szűz és nem Skorpió, pokolba a többi ponttal... Szóval egy ellehetetlenítő tulajdonság birtokában sincs, amiről tudnék, ezért a többire egyszerűen vállat vonok. Még ha orrot túrna is, kit izgat, sőt, törölje csak bármibe...
Komolyan, el vagyok képedve magamtól. Semmi de semmi ellenérv nem elég, hogy ne érdekeljen többé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!