Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek tetszem neki, ha csak velem szemben félénk, nem mer leszólítani?
Figyelt kérdés
Szóval az a helyzet, hogy régóta szemezgetünk egy sráccal és múltkor több alkalma is lett volna, ahhoz, hogy leszólítson, de nem tette, láttam rajta, hogy feszélyezett volt. Ennek ellenére egy csómó idegennel (lányokkal is) simán ismerkedett.
Egyébként egy helyen dolgozunk, ezért tudom, hogy nincs barátnője.
2015. nov. 20. 18:57
1/6 anonim válasza:
Draga, probalj meg kezdemenyezni Te,vedd a kezedbe a dolgokat! puszika
2/6 anonim válasza:
Ha egy helyen dolgoztok akkor miert nem beszélgettek?
3/6 A kérdező kommentje:
Azért, mert az egy nagy hely.
2015. nov. 20. 20:24
4/6 anonim válasza:
Külön dolgoztok? Vagy szünetben ? Naponta ha mindig látod és ő is téged nem értem akkor. Mióta dolgoztok egy helyen ??
5/6 A kérdező kommentje:
Nem látom naponta.
De légyszi a kérdésben vázolt szituációról is mond el a véleményed.
2015. nov. 20. 22:00
6/6 anonim válasza:
Csak nem Budapesti vagy kérdező? :) Mert nekem is ugyan ez a helyzet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!