Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Az egyetemen tetszik egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az egyetemen tetszik egy srác, vajon mit gondol majd, ha megteszem, amit elterveztem (bővebben lent)?

Figyelt kérdés

Van egy srác, akivel szemezgetünk egy ideje, ő az idősebb.

Arra gondoltam, hogy tárgyfelvételnél úgy rendezném a dolgokat, hogy legyen egy közös óránk.

Ez eleve egy picit fura, mert neki ez a gyakorlat pont beleillik a tantervébe, nyilván én is felvehetem, csak érdekes, hogy miért vállalom túl magam.

Úgy néz ki a dolog, hogy 2 darab választható tárgy közül kell egyet teljesíteni és én azt választanám, amit ő. Plusz ezen belül meg van adva egy csomó időpont, és azok közül is arra jelentkeznék fel, amire ő.

Nah, ennyi "véletlen" szerintem nem fér bele, és tuti gondolná, hogy csak miatta vettem fel, nem? Fordított esetben én biztos gyanakodnék.

2015. dec. 28. 19:34
1 2 3 4 5 6
 51/52 anonim ***** válasza:
56%

Szia! Szerintem egyáltalán nem gyerekes ötlet. Mondogatják itt neked, hogy miért nem mész egyszerűen oda hozzá. De hát nagyjából épp ezt tervezed. :D Sokkal jobb és egyszerűbb úgy ezt kivitelezni, hogy rendszeresen van kötelező órátok ami amúgy is kötelező, mintha arra várnál hogy mikor futtok össze véletlenül. Meg aztán miről beszélnétek ha csak úgy összefuttok? Így meg legalább "jogosan" tudsz vele beszélgetést kezdeményezni a tantárggyal kapcsolatban, utána pedig el lehet terelni a témát. Meg aztán segíthettek is egymásnak a tanulásban. Én is ezt tenném a helyedben. Nem gyerekes, inkább okos ötletnek tartom.

Miért mennél csak úgy oda hozzá? Mit mondasz neki, elhívod valahová? Ugyan már, nem is ismered. Viszont ha van közös órátok, esetleg mellé ülsz, annyi kommunikáció lesz köztetek, hogy eldöntsd, megéri -e egyáltalán elhívni, vagy tökre nem olyan a személyisége ami tetszik, és időpazarlás lenne. Tényleg, nagyon gyerekes, hogy nem akarsz csak úgy összejönni meg randizni egy random idegennel aki épp, egy picit bejön. -.- Ne hallgass arra, aki hasonlót mond.

Egyébként én is csomó plusz (de kötelező) tárgyat felvettem, hogy a vőlegényemmel együtt járhassak órára. És egy-két plusz óra egyáltalán nem olyan megterhelő, hogy ne tehesd ezt meg szabadon. Hajrá! :)

2015. dec. 31. 11:10
 52/52 Mi közöd Tőle ***** válasza:
Mi változott fél év óta? :D
2016. máj. 28. 13:00
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!