Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az egyetemen tetszik egy srác, vajon mit gondol majd, ha megteszem, amit elterveztem (bővebben lent)?
Van egy srác, akivel szemezgetünk egy ideje, ő az idősebb.
Arra gondoltam, hogy tárgyfelvételnél úgy rendezném a dolgokat, hogy legyen egy közös óránk.
Ez eleve egy picit fura, mert neki ez a gyakorlat pont beleillik a tantervébe, nyilván én is felvehetem, csak érdekes, hogy miért vállalom túl magam.
Úgy néz ki a dolog, hogy 2 darab választható tárgy közül kell egyet teljesíteni és én azt választanám, amit ő. Plusz ezen belül meg van adva egy csomó időpont, és azok közül is arra jelentkeznék fel, amire ő.
Nah, ennyi "véletlen" szerintem nem fér bele, és tuti gondolná, hogy csak miatta vettem fel, nem? Fordított esetben én biztos gyanakodnék.
"Az a baj, hiába járok az SZTE-re és hittem azt még tavaly előtt, hogy itt majd intelligens emberek lesznek."
Jah, igen, tényleg nagy intelligenciára vall egy gyakoris kérdésből következtetni a jellemem egészére.
De könyörgöm... te vagy akadékoskodó. Egy válasz nem felel meg neked, és nem csak én állítottam azt amit.
Tudod mit? Töröltesd a kérdésed és csinálj azt amit jónak látsz. Úgyse érdekel ki mit mondd. Ennyi eszed van Drágám. Az ilyenekből lesz a kihasználható, nagy naív kislány és a senkiföldjére jutó nagy nulla.
Na pá.
Na már beképzeltek is vagyunk. Te is itt vagy. És éppen játszod az agyad, hogy mennyire megnyerő a te saját kis kijelölt ötleted. Sajnálom, hogy csak ennyi jutott neked is az észből.
És én aztán minden vagyok csak irigy nem. Egyetemre járok, jól kereső munkahelyem van, ja meg... eszem. Igen. Azt hiszem az fontosabb az egésznél.
Máshor nincs alkalmam találkozni vele és így, hogy csak gyakorlatokra jár be ez az egyetlen esélyem. A korábbi találkozások is csupán a véletlen művei, és ezek közül egyetlen alkalom se volt olyan, hogy megismerkedhettünk volna.
Máskor meg az a baj, ha a nő várja, hogy a sültgalamb a szájába repüljön.
De nem tudom mit magyarázkodom itt, látni, hogy csak rosszindulatból kommenteltek...
"Nah, ennyi "véletlen" szerintem nem fér bele, és tuti gondolná, hogy csak miatta vettem fel, nem? Fordított esetben én biztos gyanakodnék" - na(h) ez az, ami végtelenül gyerekes.
Mert egy felnőtt, magabiztos nő(!)-nek nem jelentene problémát, hogy felvegyen egy választható tárgyat (aminek az az egyik lényege, hogy nincs konkrét félévhez kötve a felvétele), és nem érezné úgy, hogy ezért bárkinek is magyarázkodnia kellene...
"Egy válasz nem felel meg neked, és nem csak én állítottam azt amit."
:D Az a baj, hogy nem a kérdésre válaszoltál, drága. Nem tanácsot kértem, hogy mit csináljak, a kérdésem az volt, hogy a srácnak vajon leesik-e, hogy miatta rendeztem így a dolgokat.
"Kötelező" bejárni a tárgyra? Van névsor vagy aláírás?
Ha nincs, akkor mi van, ha nem fog bejárni rá?
Egyébként nekem nem tűnne fel, annyira katyvasz az én szakomon, hogy ki melyik évfolyamra jár és milyen tantárgya van/nincs meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!