Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az egyetemen tetszik egy srác, vajon mit gondol majd, ha megteszem, amit elterveztem (bővebben lent)?
Van egy srác, akivel szemezgetünk egy ideje, ő az idősebb.
Arra gondoltam, hogy tárgyfelvételnél úgy rendezném a dolgokat, hogy legyen egy közös óránk.
Ez eleve egy picit fura, mert neki ez a gyakorlat pont beleillik a tantervébe, nyilván én is felvehetem, csak érdekes, hogy miért vállalom túl magam.
Úgy néz ki a dolog, hogy 2 darab választható tárgy közül kell egyet teljesíteni és én azt választanám, amit ő. Plusz ezen belül meg van adva egy csomó időpont, és azok közül is arra jelentkeznék fel, amire ő.
Nah, ennyi "véletlen" szerintem nem fér bele, és tuti gondolná, hogy csak miatta vettem fel, nem? Fordított esetben én biztos gyanakodnék.
"az max illogikus te primitív egyetemista nem illogikátlan
egyébként jól beszél a srác hiába okoskodsz kis csitri
ha bejössz a csávónak nem lesz kretén pénzt kérni első alkalom után se ennyi ésszel szabadlábon...xd"
Ez a nyelvtannáciskodás elég vicces egy olyan embertől, aki vesszőket sem használ. Egyébként meg mindenki tudja az aranyszabályt: "Ha nem tudsz érvelni, akkor csak köss bele a helyesírásba."
Egyébként az, hogy az egyetemistát szitokszóként használod, csak megerősíti
Egyébként tudom, hogy a legokosabb az lett volna tőlem, ha már fél órával ezelőtt abbahagyom a válaszadást, mert nincs értelme, de valahogy jólesik kikapcsolni az agyam ilyen hülyékkel, olyan mintha valóvilágot néznék (bár nem szoktam).
"Azt ha most összejöttök és rá két hétre kidob? :D Akkor utána hogy is van? Koslattál utána meg stb, utána nem töltötök együtt időt? Ja, de.. tényleg."
Végül is felnőtt emberek vagyunk, nem döglök bele heti egy órába a volt pasimmal.
Jah Midnight Meeting ne magyarázkodj, nem vagy hihető.
nem egyszerűbb beszélgetésbe elegyedni vele? :/
ha bejössz neki úgy sem fog lekoptatni :)
Nem értem, hogy miért kelt ekkora felháborodást az, hogy a kérdező szeretne a kiszemeltjével egy közös órát.
Az a baj, hogy a kérdező pont törekszik az alkalmas helyzet megteremtésére, ti pedig pont azt rójátök fel neki, hogy kezdeményezzek, pedig azt csinálja.
A kérdező írta, hogy nem fog a szerencsében bízni, erre pont olyan válasz jött, hogy a kérdező hülye, ha a szerencsében bízik.
Hihetetlen ez a rossz szövegértés a válaszadók részéről, bár a kérdező jól ki tudja csavarni a mondatokat, hozzáteszem helyesen (lehet, hogy jogász? :D).
Kérdező, szerintem értékelendő, hogy próbálkozol, és én sem látom értelmét a korrepetálásnak, hiszen ezt a tárgyat ígyis-úgyis meg kell csinálnod, korrepetálásra meg nincs is szükséged, csak időt vesztenél és pénzt (igen, mert senki se válallja el ingyen).
A kérdésre válaszolva pedig, ha én a férfi helyében lennék, nem gondolnám, hogy csak miattam vetted fel az órát, az egyetemen mindenki azt csinál, amit akar.
"nem egyszerűbb beszélgetésbe elegyedni vele? :/
ha bejössz neki úgy sem fog lekoptatni :)"
Igen, de ezt már áttárgyaltuk, teljesen kiszámíthatatlan, hogy mikor hol van, tétlenül ülni pedig nem akarok.
Egyszer a könyvtárban futottunk össze, de pont szerencsétlen helyzet volt, mert én és pár csoporttársam egy ritka irritáló beadandón munkálkodtunk. A srác meg várt vagy fél órát is (nem tanult), közben szemeztünk is, és naívan azt gondolom, hogy lehet, hogy rám várt, de egyszerűen nem tudtam elszakadni, mert határidő előtt voltunk.
Beülhetnék a könyvtárba minden áldott nap és várnám, hátha betéved, de ezt nem fogom megtenni :D Ennél miért nem jobb a közös óra gondolata?
"és ha odamész hozzá és úgy próbálsz vele beszélgetni?"
Értékelem, hogy segíteni akarsz, de pont az a probléma, hogy nem tudok odamenni hozzá, mert csak nagyon ritkán látom. Ezért is szeretnék vele egy közös órát, hogy többször találkozhassunk.
Látom jól bekajáltatok ti is karácsonykor.
Kérdező: nekem nem egészen egyértelmű ez a szemezgetés, de nem is beszéltek dolog. Ismeritek egymást, vagy nem? Nekem személy szerint fel se tűnne, ha nem ismernélek, de ha igen, akkor is max. azt, hogy ott egy ismerős az órán.
Tény, hogy hülyeség ezt túlagyalni, de itt gyakorin ilyenek a kérdések. Teljesen felesleges megmutatni mennyire tudtok kötekedni. Persze folytassátok nyugodtan, nem azért írtam.
Minek körülményeskedni!?
Egyenes beszéd ami érthető!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!