Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az egyetemen tetszik egy srác, vajon mit gondol majd, ha megteszem, amit elterveztem (bővebben lent)?
Van egy srác, akivel szemezgetünk egy ideje, ő az idősebb.
Arra gondoltam, hogy tárgyfelvételnél úgy rendezném a dolgokat, hogy legyen egy közös óránk.
Ez eleve egy picit fura, mert neki ez a gyakorlat pont beleillik a tantervébe, nyilván én is felvehetem, csak érdekes, hogy miért vállalom túl magam.
Úgy néz ki a dolog, hogy 2 darab választható tárgy közül kell egyet teljesíteni és én azt választanám, amit ő. Plusz ezen belül meg van adva egy csomó időpont, és azok közül is arra jelentkeznék fel, amire ő.
Nah, ennyi "véletlen" szerintem nem fér bele, és tuti gondolná, hogy csak miatta vettem fel, nem? Fordított esetben én biztos gyanakodnék.
Jó, azért fordult meg az agyamban, mert ugyan kötelezően választható, de nem az ajánlott félévem szerint van, tehát, hogy is mondjam "előreugrás".
"Kicsi szívem, hallgass a többiekre. Attól, mert nő vagy, lehet kezdeményezned konkrétan :P Menj oda hozzá, találj ki valamit"
De épp ez az, hogy nincs rá alkalmam. Vagy bízzak a szerencsében, hátha összefutunk? Pont ez lenne a béna dolog, lehet, hogy a félév során egyszer sem látnám.
"Deríts ki róla valamit, milyen tárgyban jó, és kérj korrepetálást tőle"
Jah, mert az meg nem lenne fura, hogy az 1000 diák közül pont őt kérném meg, mikor nem is ismerem. Esetleg, ha "híres" korrepetáló lenne, de nem az. Plusz fizessek neki meg vesztegessem az időmet egy olyan tantárgy "korrepetálására", amit tökéletesen tudok? Szerintem ez lenne a meggondolatlan, gyerekes dolog.
Ja, tényleg tökéletes ötlet szexel fizetni a korrepetálásért... még viccnek is rossz.
De egyszerűen nincs alkalom, miért nem lehet ezt megérteni? Ha ki is deríteném, hogy mikor vannak órái, akkor is előtte/utána épp jönne vagy menne haza. Egyébként azt is "legyerekesezték" már korábban, hogy várjam a folyosón.
Az FB nálam nem játszik, kretén és bátortalan dolognak tartom az online ismerkedést, természetesen csak abban az esetben, ha személyesen is van rá mód. Pl. a koliban egy srác a szintemen lakik és állandóan találkoztunk a konyhában, tanulószobában stb, de ő mégis neten írt rám.
Jesszusom, hagyjátok már békén szegény csajt, nem tudom, hogy ebben a kérdésben mi ilyen felháborító.
Sajnos nekem is úgy jött le, hogy be akarjátok bizonyítani, hogy női egyetemista létére hülyébb nálatok.
Aki a SZTE-vel jött azt szóra sem méltatom, átlátszóan hazudik arról, hogy egytemre jár, az első válaszából kiderül, hogy még a bolognai rendszerrel sincs tisztában.
:D Fúh, de csőbe húztál Midnight Meeting, most aztán szégyelhetem magam (de, hogy miért azt nem tudom) :D
Egyébként a tök normális, kedves hangnem:
"Istenem...:D Feladom. :D De azért bírom a kis értetlen kretén fejedet. :P Melyik suliba jársz?"
"asech, szerinted van humorérzéke ennek a nőnek? Szerintem semmi. A természetbeni fizetést arra értettem, ha bejön a srácnak, úgyis összejönnek, és ingyen korrepetálná...:)"
Te meg a tér-idő kontinuummal nem vagy tisztában. A javaslatod szerint úgy kéne megismerkednem a sráccal, hogy korrepetálásra járok hozzá, amiért ígyis- úgyis fizetnem kell, majd azt mondod, hogy miután összejöttünk, akkor ingyen korreptálna.
Ez a ciki, hogy azt sem tudod, hogy mit beszélsz.
Értem én, hogy poén volt (tudod lereagáltam, hogy poénnak is rossz), de nem volt vicces csak illogikátlan.
Egyébként igaza van asechnak, az, hogy privátban is megkérdezted, hogy milyen suliba járok, holott már régen nem az volt a téma, arra enged következtetni, hogy nagyon is szempont az egyetemista létem.
Gondolom, ha válaszoltam volna, akkor valami hasonló válasz jött volna: "Úr Isten! Oda felvesznek ilyen hülyéket is?" vagy "Látod, mondtam én, hogy diplomával nem osztanak észt."
Asech egyébként én is észre vettem, az első kommentben írta, hogy csak azért ne vegyem fel a tárgyat, mert ha összejövünk és szétmegyünk akkor nagyon kínos lesz a további együtt tanulás. Ha tudta volna, hogy a szorgalmi időszak össz-vissz 3 hónap, akkor nem mondott volna ilyet.
Miért kéne fizetni egy korrepetálásért? Simán megcsináltam idáig is ingyen ha szépen megkértek. Plusz senki nem mondta, hogy a testeddel fizess. Félre érted amit írnak.
A bolognai rendszert meg köszönöm szépen jól ismerem. Kellő ideje vagyok benne, hogy tudjam, hogy működik.
Abban viszont teljesen igaza van mindenkinek, hogy hagyjátok már a csajt békén. Felesleges neki mondani bármit.
Vedd fel a tárgyakat amit ő is, lihegj bele a nyakába, de úgy, hogy előtte eszel némi hagymás kaját, hogy feltűnjön neki ott vagy. Na, akkor gyanakodni fog, hogy tényleg ilyen büdös vagy mindig, vagy csak fel akarod hívni a figyelmét.
Össz-vissz 3 hónap.. jujj újat mondtál vigyázz...
Azt ha most összejöttök és rá két hétre kidob? :D Akkor utána hogy is van? Koslattál utána meg stb, utána nem töltötök együtt időt? Ja, de.. tényleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!