Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az egyetemen tetszik egy srác, vajon mit gondol majd, ha megteszem, amit elterveztem (bővebben lent)?
Van egy srác, akivel szemezgetünk egy ideje, ő az idősebb.
Arra gondoltam, hogy tárgyfelvételnél úgy rendezném a dolgokat, hogy legyen egy közös óránk.
Ez eleve egy picit fura, mert neki ez a gyakorlat pont beleillik a tantervébe, nyilván én is felvehetem, csak érdekes, hogy miért vállalom túl magam.
Úgy néz ki a dolog, hogy 2 darab választható tárgy közül kell egyet teljesíteni és én azt választanám, amit ő. Plusz ezen belül meg van adva egy csomó időpont, és azok közül is arra jelentkeznék fel, amire ő.
Nah, ennyi "véletlen" szerintem nem fér bele, és tuti gondolná, hogy csak miatta vettem fel, nem? Fordított esetben én biztos gyanakodnék.
Nem ismerjük egymást, még nem beszéltünk soha, de ha találkozunk, akkor mindig szemezünk.
Csak unalomból írtam ki a kérdést és igen/nem válaszokat vártam. Ez lett belőle :D
Azt mégis hol látod a neptunban, hogy ő melyik időpontra vett fel órát?
Nem lesz gyanús neki, mert ő annyit fog látni, az egészből, hogy bemegy a teremben, és 30-40ember között ott vagy te is.
De az ötlet jó
"Nah, ennyi "véletlen" szerintem nem fér bele, és tuti gondolná, hogy csak miatta vettem fel, nem? Fordított esetben én biztos gyanakodnék."
Mivel nem gondolatolvasó nem fogja gondolni. :D
nekem csak az fura, hogy neked tárgyfelvételnél lesz annyi időd hogy kikeresd melyik csoportban van :D:D
egyébként az a baj, hogy hülyeséget kérdeztél. senkinek nem fog feltűnni, pláne ha még nem voltatok közös órán. tudod, egyetemen mindig mások a csoportok...
Tudom, hogy hülyeséget kérdeztem.
Nálunk tárgyfelvételnél nem versenyjelentkezés van.
hát én a neptunból csak az oktatói oldalt látom, meg azt, hogy tárgyfelvétel megnyitásakor nem is érdemes órát tartani, akkora a nyüzsi.
Egyszerűen menj oda hozzá, és kérdezz valamit valami előadóról, ha ő az idősebb, nem is annyira tolakodás.
Aztán adj
neki 5 percet, hogy meghívjon egy kávéra.
nem kell mást tanácsolni, simán jó ez, pláne ha gyakorlaton szokott csapatmunka is lenni. próbálj meg mellé ülni, vagy a közelébe, előbb-utóbb fogtok beszélni.
csak maga a kérdés hülyeség hogy ez feltűnhet-e :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!