Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ő is szerethet engem? Mit csináljak ezek után? Hogyan tovább?
Barátnőmmel 4 honapig voltunk együtt.Ő szakitott velem.
Mind a ketten makacsok vagyunk sokat veszekedtünk. Én probáltam békülni. A válasza az volt mint barát fontos vagyok neki meg levelezgetünk ugy el van velem Én mondtam neki nem tudok a barátja lenni ő sokkal többet jelent annál nekem. Aztán végül fel szívodtam nem kerestem őt. ő keresett nem egyszer. Csináltam egy videot miben bevallottam szeretem mindig reagálás az volt láttam és egy mosolygos jel.
Nagyon nehéz az ilyet megérteni, mert a makacssága, nem engedi elmondani mi a baja. Nálam más is közrejátszott, nekem nehezebb ez ellen, bármit is csinálni, sajnos.
Ha gondolod, olvasd el az én esetemet.
http://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__szerel..
http://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__heteroszexualitas..
Olvastam amit küldtél.Hát elég bonyolult.
Meg értem azt a nőt főleg h az előző kapcsija eléggé földhözvágta.Így én is nehezen tudnék ujra bizni sajnos.
És neki egy aránt szüksége van támaszra is és egyedülétre.Éreztesd vele h mellette vagy de ugy h ne folysd meg.
Érdeklődj hogy vannak h van a fia.
De a kettőtök incidesét kicsit rakd a sarokba.Udvarolj tovább neki de ugy h ne zaklatás nyomulás legyen.Hivd el őket vacsorázni probálj a fiának is kedveskedni ezt álltalába értékelik a nők.Küldj futáral virágot.Derisd ki miket szeretnek :)Én szurkolok :)
Levelezgettem a csajszíval.
Majd utolsó beszélgetés után levette minden honnan h kapcsiban van.
Na erre varj gombot.
Akkor kamu volt h van valakije?
Egyik képen láttam hordja a karkőtőt amiből nekem is van egy ugyan olyan.
Akkor valahol tényleg szerethet?
Mondta h pont azért akar lenni a barátom mert akkor tuti nem bántana.
Te mit mondasz ehez?
Szerintem még mindig szeret, csak nehéz beismernie ezt neked.
Ezt egyedül, csak ő tudhatja biztosan.
Vagy elhívod és beszélgettek erről, vagy vársz hogy majd ő keressen.
köszönöm.
Te hogy hallatsz a probléma mególdásal?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!