Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit erezhet? Szerethet vagy mit érez?
1. Le fordítom neked, de akkor most már írjatok véleményt, a kérdésére.:) Úgy mintha, ezeket a sorokat ő írta volna.
Állandóan bedurcul, mert igazam van abban hogy ne, csicskája legyek hanem a barátnője. Sokszor úgy érzem, hogy ugráltat, kiakarna használni, csicskáztat erre azt szoktam reagálni, hogy nem vagyok a csicskád! Erre meg megszokott sértődni, szoktam neki kaját készíteni/oda vinni, de ez oda vissza működjön. Szerintetek szeret? Meg azt mondja hogy akkor kérhetem meg a kezét, ha szolgálom pedig én vagyok a lány. Csinosnak lát, vagy azért csinálja mert nem vagyok elég csinos? Véleményem szerint, aki csinosabb több figyelmet/törődést kap, mint aki nem olyan csinos. Külső összefügg ilyen kijelentéssel?
Kedves 2-es Vàlaszolò,Te valami brutàl penge agy lehetsz,mert én kb.2055-ig bogoztam volna...Azon is nevettem,hogy azt írod,"de mostmàr vàlaszoljatok,mintha ő írta volna:-)Köszönöm ezt Neked!!!!
Nagyon nagyon nagy zöld kéz.De én ìgy sem tudok vàlaszolni erre a kérdésre. :-)
Én azért a kérdezőtől megkérdezném:
A fülébe van egy szerkezet, ami folyamatosan mondja, hogy:
belégzés - kilégzés, belégzés - kilégzés? Mert ennyire életképtelen?
Oké, egy kapcsolatban alkalmazkodni a másikhoz, de valahol kellene, hogy legyen egy önbecsülés, egy határ, hogy eddig és ne tovább, mert nem hagyom, hogy ilyen mértékben uralkodjon valaki fölöttem.
Ha meg hagyom, akkor kész, ennyi, akkor a csicskása vagyok addig, míg ki nem dob. Ezért kérdezem, hogy lélegezni önállóan magától tud-e, vagy ehhez is külső segítség kell?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!