Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez a fiú szerethet? Mit érezhet?
Egy 17 éves lány vagyok.1 éves ,,kapcsolaton" vagyok túl egy fiúval. Megismerkedésünk után facebook-on beszélgettünk minden nap 1 év alatt 25 találkozásból egyet sem ő akart, 4x szakítottunk, 4x jöttünk össze. Mikor együtt vagyunk egy ideig minden boldogságban úszik, majd a munkájára fogja, hogy nem találkozunk.Ha ráérne találkoznánk? Azt mondja, hogy este 11kor ráér találkozni, én nem.. A barátaihoz odaér.. Viszont ha szakítok vele, akkor meg depressziós lesz... Nem értem ez miért van.. "Se veled se nelküled" kapcsolatunk van.
Ő még sose volt nálunk, én jártam egész nyáron hozzájuk. Azt mondja mindig, hogy átjön, de közbe fél a szigorú szüleimtől vagy nem értem miért nem jön..
Nem szeret csak kéznél vagy és ugrassz az első kérésére. "Depis" sem lesz, csak duzzog egy kicsit amiért a fincsi fiatal pipi husi otthagyta.
Gondolom idősebb férfi. Ha szeretne már rég bemutatkozott volna a szüleidnek, sőt nem csak késő este lenne hajlandó időt szánni rád, hanem a haverokkal való sörözést tenné át máshová.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!