Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Ez a fiú szerethet? Mit érezhet?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

AlexandraVeronika kérdése:

Ez a fiú szerethet? Mit érezhet?

Figyelt kérdés

Egy 17 éves lány vagyok.1 éves ,,kapcsolaton" vagyok túl egy fiúval. Megismerkedésünk után facebook-on beszélgettünk minden nap 1 év alatt 25 találkozásból egyet sem ő akart, 4x szakítottunk, 4x jöttünk össze. Mikor együtt vagyunk egy ideig minden boldogságban úszik, majd a munkájára fogja, hogy nem találkozunk.Ha ráérne találkoznánk? Azt mondja, hogy este 11kor ráér találkozni, én nem.. A barátaihoz odaér.. Viszont ha szakítok vele, akkor meg depressziós lesz... Nem értem ez miért van.. "Se veled se nelküled" kapcsolatunk van.

Ő még sose volt nálunk, én jártam egész nyáron hozzájuk. Azt mondja mindig, hogy átjön, de közbe fél a szigorú szüleimtől vagy nem értem miért nem jön..

2015. okt. 17. 13:03
 1/4 anonim válasza:
Egy egész nap eltelt úgy, hogy egy tini szívszerelmes nyavajgást sem írtak ki a családi kapcsolatokba! De hát egyszer minden véget ér.
2015. okt. 17. 13:14
 2/4 anonim ***** válasza:

Nem szeret csak kéznél vagy és ugrassz az első kérésére. "Depis" sem lesz, csak duzzog egy kicsit amiért a fincsi fiatal pipi husi otthagyta.

Gondolom idősebb férfi. Ha szeretne már rég bemutatkozott volna a szüleidnek, sőt nem csak késő este lenne hajlandó időt szánni rád, hanem a haverokkal való sörözést tenné át máshová.

2015. okt. 17. 13:27
 3/4 anonim ***** válasza:
Túl komolyan veszed. Látszik, hogy tapasztalatlan vagy. Nem kell egy ilyen kapcsolatot ennyire komolyan venni, ne éld bele magad, ismerkedj mással is, és aki szimpatikus találkozz azokkal. Aztán pedig fogd arra, hogy sosem akar eljönni hozzád/és találkozni. Ha megváltozik megváltozik, ha nem, akkor nem.
2015. okt. 17. 13:29
 4/4 A kérdező kommentje:
nem változott meg, se velem se mással......... és 22 évesen apuka lesz
2019. jan. 27. 23:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!