Szerethet még? Tovább
Volt egy lány akinek nem tetszett soha hogy mi eggyütt vagyunk a párommal,és észrevettem mostanába hogy amikor elmegyünk kocsival/busszal a lány házuk mellett,akkor a párom állandóan néz befele.S most megemlítettem neki,hogy miért néz állandóan befelé.Erre nem válaszolt semmit.Sokszor érzem hogy már nem szeret.Érezhetem abból hogy már nem kezdeményez amikor szeretkezünk.Eggyütt lakunk,de nagyon keveset szeretkezünk.Baj ha azt mondom neki hogy nem akarom elveszíteni.
Bocsi ha a kérdést nem jól fogalmaztam meg.
Hát, ez teljesen tipikus beszürkült kapcsolat. Két dolog történhet, vagy felrázod, és megújulsz, hogy kapjon friss "vért" a dolog, vagy megvárod, amíg teljesen kiég, és elbúcsúztok egymástól.
A helyzet az, hogy bár egy kapcsolat két emberről szól, mégis mindig a nő az, aki összetartja. Ha te nem tudsz újra hatni a párod vadászösztönére, akkor nem biztos, hogy sikerül megtartani.
Esetleg adhatnátok egymásnak több szabadságot, írod, hogy együtt is laktok. Szervezhetnél bulit, kirándulást, csavargást, ha egyértelművé teszed, hogy ez szerelmes csatangolás lesz, akkor nem fog senki veletek menni - de meg is kérheted őket, hogy ne menjenek. Engedd el egyedül a fiúkkal, és te is menj el ugyanakkor a lányokkal szórakozni. Lényeg, hogy lássa, te ugyanaz a független, jókedvű csaj vagy, akit annak idején megszeretett.
Hajrá:)
A szexben is megújulhatsz, olvass a neten csábítási praktikákat, és vesd be (persze ne egyszerre mindet, hanem folyamatosan).
És a lényeg, hogy ne csüggedj, kitartás, lehet beletelik egy kis időbe, amíg összejön a javulás, de legalább te megteszel érte mindent. Ha mégsem jön össze, akkor meg lehet továbblépni.
És miért követ benneteket a családja?
Ne vásárolni menjetek, hanem utazzatok el. Wellness hétvége minden nőnek bejön, és vannak megfizethető árúak, főleg last minute.
"A helyzet az, hogy bár egy kapcsolat két emberről szól, mégis mindig a nő az, aki összetartja. Ha te nem tudsz újra hatni a párod vadászösztönére, akkor nem biztos, hogy sikerül megtartani."
Ez egy állati nagy baromság. Kidolgozhatod a beledet egy kapcsolatért, ha a másik csak elfogad.
Senkit nem lehet "megtartani". Vagy akar maradni önszántából, vagy megy, és ez ellen nem tehetsz semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!