Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ő is szerethet engem? Mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ő is szerethet engem? Mit csináljak ezek után? Hogyan tovább?

Figyelt kérdés

Barátnőmmel 4 honapig voltunk együtt.Ő szakitott velem.

Mind a ketten makacsok vagyunk sokat veszekedtünk. Én probáltam békülni. A válasza az volt mint barát fontos vagyok neki meg levelezgetünk ugy el van velem Én mondtam neki nem tudok a barátja lenni ő sokkal többet jelent annál nekem. Aztán végül fel szívodtam nem kerestem őt. ő keresett nem egyszer. Csináltam egy videot miben bevallottam szeretem mindig reagálás az volt láttam és egy mosolygos jel.

2015. dec. 12. 10:57
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Vegyetek erőt magatokon. A makacsság nagyon rossz dolog. Az a baj vele hogy, tudjátok mi lenne a helyes, mit akartok, ezt magatoknak be is ismeritek, de a másiknak nem. Összeférhetetlen dolog. Emiatt a sok veszekedés. Ebből előbb-utóbb szakítás lesz, ha nem tudtok változtatni a természeteteken és hozzáállásotokon. Mindkettőtöknek engedni kellene. Egy makacs embert, nagyon nehéz meggyőzni, legtöbb esetben akkor őszinte, akkor ad igazat, amikor már sarokba van szorítva. Borzalmas párosítás. Hiába van, mind 2 fél részéről őszinte szerelem, egymás iránt, a makacsság ellehetetleníti a dolgokat.
2015. dec. 12. 11:33
 2/17 A kérdező kommentje:

Erőt vettem magamon.

Bevallottam h még szerelmes vagyok belé.

Közölte van valakije.

Mondtam h akkor békén hagyom.

Mondta h legyünk barátok mert úgy fontos vagyok neki.

Mondtam h ne haragudjon de ez így nem megy nekem.

Erőszakoskodik h legyünk azok.

nem értem ha van valakije mért nem hagy engem akkor.

Meg úgy érzem csak arra kellenék h a problémáit kiadja nekem.Nem tudom....

2015. dec. 13. 13:06
 3/17 anonim ***** válasza:
Talán akkor, lehet még mindig érez irántad. Viszont ha nagyon makacs, akkor azt nem valószínű hogy, nem fogja ismerni neked. (már csak azért sem, majd meglátod/a makacsság elve alapján)Az nem barátság, mikor valaki többet érez a másik iránt. Ezért sem működnek a lány-fiú barátságok megfelelően. Attól még lehet jó a kapcsolatotok, de az már felszines. A nagyon makacs nőn, néha nehéz kiigazodni. Ha sértett, akkor az ellenkezőjét teszi annak, mint amit valójában szeretne. Akkor támad, vádaskodik, hazudik, ellent mondásba keveri magát, nem ismer be dolgokat, lekezelően, gőgösen beszél. Legfeljebb akkor ismeri be a dolgokat, ha már sarokba van szorítva.
2015. dec. 13. 13:25
 4/17 A kérdező kommentje:

Jól írod. Multkor pl kiadta magát a barátnőjének viberen :D Te mit csinálnál ilyen szituba?Mért akarja ennyire a barátság dolgot.És állitja kapcsiban van?

Én kezdeményeztem de hiába.Akkor most?

2015. dec. 13. 16:53
 5/17 anonim ***** válasza:

Az a baj, hogy semmi okosságot nem tudok neked ajánlani. Max annyit, hogy hanyagold egy kis ideig. Talán ha eleget duzzogott és lehiggadt, lehet hogy fog keresni, és meg tudjátok beszélni a problémátokat.

Írhatnám azt is hogy, nézz át rajta és kerüld el, mert az rosszul fog esni neki, akkor talán teperni fog utánad, vagy jobb belátásra tér.

Az én esetem másabb, a volt barátnőmnek lelki gondjai vannak, azon kívül hogy, rettentően makacs. Nála a makacsság a szakítás után jelentkezett ily nagy mértékben.

Szeretnék tanácsot adni, de biztos tippem nincsen sajnos.

2015. dec. 13. 17:26
 6/17 A kérdező kommentje:

Értem.

Épp egyik ismimmel beszéltük lehet csak kamuza h van valakije azért h féltékenyé tegyen.Közöskép nincsen kint sehol csak annyi h kapcsiban van.Meg mikor elakarok végleg tünni az életéből minden szart kitalál csak h maradjak.Szoval érdekes egy esett számomra .

Ennek mi értelme?Sajnos én is nehezen viselem a szakítos dolgokat főleg ha az roszul sül el.Állt az ilyen embernek kell támasz.

2015. dec. 13. 17:49
 7/17 anonim ***** válasza:

Úgy gondolom, te megpróbáltad helyrehozni a dolgokat. Elismered azt is hogy, te is makacs vagy, ez pozitívum. Ideje hogy ő lépjen, engedjen, nyisson feléd. Ehhez akaratnak kell lennie a részéről. Ne csak te tegyél meg mindent. 2 emberen múlik a dolog. Ő is mutasson fel valamit.

Akkor pontosan nem tudni hogy, valóban kapcsolatban lenne?

Lehet nincs, és dacból mondja. Gyerekes dolog.

Ha tényleg kapcsolatban van, akkor lehet hogy a sértettség miatt szaladt bele egy másikba. Ez is gyerekességre vall.

Még egy darabig várj türelmesen. Hátha az idő megoldja.

Ha nem, akkor ne keresd, ne beszélj vele, foglald el magad. Ha túl vagy rajta, kezdj el ismerkedni. Mást nem igazán tehetsz.

2015. dec. 13. 18:14
 8/17 A kérdező kommentje:

Hogy tudnám őt sarokba szorítani?

Vagy kideríteni h érez e valamit irántam?

Mért kérdezte van e kapcsim és amikor mondtam h nincs mosolygott?

És mért kezdett el keresni mikor leléptem?

Csináltam neki egy videot.

Arra is egy mosoly jelet küldött.

Mikor békülni akartam jött a bonyodalom .

2015. dec. 13. 21:35
 9/17 anonim ***** válasza:

Mivel a történeteteket nem ismerem, így nehéz megírni mi a legkézenfekvőbb megoldás. Ha történtek olyan dolgok, amiben hazudott, nem ismert el, stb. akkor azokat a dolgokat kérdezgetni. Első reakciója a tagadás lenne. Emeltebb hangon kell vele viselkedni, ha van bizonyítékod az ellenkezőjére, mint amit mondott, az a legjobb.

De ehhez a barátnődet is ismernem kéne, mert azért minden nő más. A makacsságnak vannak fokozatai, és több féle képpen mutatkozik meg.

Tehát sarokba szorítani 2 féleképpen lehet.

Erélyesen, vagy ha eléggé érzelmes vagy, akkor kimutatni hogy, mennyire bánt téged hogy igy viselkedik veled és árulja el, mi az igazi indok, amiért szakított.űMég mindig azt mondom, várj kicsit, hagy higgadjon. Majd fog keresni, ha észhez tér.

2015. dec. 13. 21:49
 10/17 A kérdező kommentje:

Pont úgy viselkedik amit leírtál :)

Látta mennyire meg bántott.

Válasz ne legyek ennyire gyenge amolyan kicsit biztatás fajta és lekezelő is volt.Ő meg folyamatosan nem éppen szép szavakkal illet meg pl lelkiszakadék.

Amiket írtál tejesen rávonatkoznak.

Szerintem ha utmutatoval a kezében született volna se igazodnék ki rajta.

Probálom érteni ezt az egészet de aaaaa.

2015. dec. 13. 22:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!