Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki tartósan egyedül él, hogyan bírja? Szeretné, hogy ez megváltozzon, vagy beletörődött?
Akik így vannak, mit várnak egy kapcsolattól? Mit tesznek azért, hogy találjanak magukhoz illő személyt?
Kort is írjatok, kíváncsi vagyok a nemek arányára is, és hogy kinél hogyan alakult így a dolog.
(Aki nem szeretné kiírni, írhat privátban is, a történet, és a körülmény az érdekes, ahogyan megélitek.)
20L
(túl sok dolgon túl és már egy éve szabadlábon)
Köszi mindenkinek!
Hát, nincsenek szavak... Olyan részletességgel írtok, hogy döbbenetes látni ahogy az emberi életek pörögnek, és mindnyájan próbálunk az adott helyzetekből jót kihozni. Érezni a sorok mögött, hogy sok a csalódás, a megkeseredés, a magány, vagy másoknál még a kiszolgáltatottság is.
Néhány mondat alatt olyan ajtókat nyit ki egy-egy hozzászóló, hogy belelátni az emberi sorsokba, a tehetetlenségbe. Jellemző a beletörődés, és a magány. Többen a csalódások miatt már nem is próbálkoznak. Érezni a sorok mögött a reményt is, de látni a sok tapasztalatot, és frusztráltságot is.
Én nem törődtem bele, és nem elviselem/kibírom, hanem imádom! :)
2015 van, szerintem lassan ideje lenne számításba venni azt is, hogy nem mindenki akar minden áron párkapcsolatot...
24L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!