Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan, hogy valakinek a problémáit megoldja egy párkapcsolat, ha egyedül nem tud boldog lenni?
Sokat olvastam arról, hogy magunkban kell a boldogságot keresni, de lehetnek olyan helyzetek, hogy valaki nem találja a saját boldogságát, és ilyen helyzetben vagyok én is.
Nem tudom motiválni magam semmire, nem rég hagytam abba az edzésemet, mert elegem lett belőle, nem tudom azt, hogy mibe vagyok tehetséges. Csak egy párkapcsolatra vágyódom nagyon.
Voltatok ilyen helyzetben és segített rajtatok valakinek a közelsége?
#1 Ezzel teljesen egyetértek veled. Teljes megvilágosulást nem adja meg, de előrébb vihet és motiváltabb lehetnék több mindenben. Ezért örülnék, hogy lenne egy barátnőm, dehát nem pottyan csakúgy bele az ölembe és ezért keresem.
És igen, ha semmi se segít előrébb akkor segíthet egy normális párkapcsolat, mert én már sok mindennel próbálkoztam ami előrébb vihetett volna, de kb. semmi. Örülök, hogy te is így látod.
Nem hiszem, max. a hormonok ideig-óráig elfednék a depressziót és hiányérzetet, az meg nem sokban különbözik attól, mintha egy doboz pirula tenné ugyan ezt.
Segítséget mindig lehet kérni másoktól, de a saját belső problémáinkat csak mi magunk tudjuk megoldani. Minden más csak pótcselekvés.
Nem tudom mi a pontos probléma, de igaz az, hogy a párkapcsolat az nem oldja meg.
Nálam is így van, egyszerűen társas ember vagyok és szeretem, ha egy nő van mellettem és akihez odabújhatok, aki iránt érzelmeket táplálhatok. Fogalmazhatunk úgy, hogy igazán én is csak akkor tudnék boldog lenni.
De egy jó tanács és nekem bevált, bár én sem hittem el.
Egy régebbi barátnőmmel 5 év után mikor szakítottam, teljesen kivoltam, azt sem tudtam merre induljak el, mit csináljak, totál padlón voltam. Elkezdtem ismerkedni, hogy legyen egy barátnőm, mert nem tudok létezni máshogy, annyira megszoktam, hogy mellettem van valaki, persze semmi nem jött össze, barátaim meg házasodtak sorra meg mesélték a legszebb ismerkedési, meg szexuális élményeiket nőkkel.....4 hónap eltelt, leiratkoztam a társkeresőkről, nem is akartam senkit, meguntam a keresgélést. Abban a pillanatban jött egy új kolléganő. Megláttuk egymást és pillanatok alatt egymásba szerettünk, de valami hihetetlen szerelem volt, az ember életében ilyen egyszer vagy kétszer fordul elő szerintem. Sajnos annak vége lett, de olyan hihetetlen érzést kaptam az élettől, hogy tudtam, nem szabad görcsösen ragaszkodni ahhoz, hogy nőm legyen. De erre van magyarázat, ha érdekel valakit majd leírom.
Ja igen, a kérdésedre a válasz, hogy segített-e rajtam valaki: az új kapcsolat annyiban, hogy visszanyertem az életkedvem és a bizalmam a nők felé, nyitott lettem újra a világra.
A válasz amúgy nagyon egyszerű: rengeteg energiát elvesz az tőled, ha folyton csak a párkapcsolaton jár az eszed, böngészed az internetet, válaszokat keresel, fórumokat olvasgatsz, és közben olyan helyzeteket, olyan embereket nem látsz meg, ami fontos lehet. Mikor lerendeztem magamban, és túljutottam, mintha ezer antenna lenne rajtam, észrevettem az embereket, figyeltem rájuk, az új lánynak a jeleit azonnal észrevettem, kinyíltam, jókedvem lett, magabiztosságot ad és ez az, ami a nőknek kell és a legnagyobb fegyver, amivel meg tudod szerezni őket. A bánat, a rosszkedv, a zárkózottság, az ex állandó észben járása elfedi ezeket a tulajdonságokat és a nők ezt észreveszik tudatalatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!