Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan, hogy valakinek a problémáit megoldja egy párkapcsolat, ha egyedül nem tud boldog lenni?
Sokat olvastam arról, hogy magunkban kell a boldogságot keresni, de lehetnek olyan helyzetek, hogy valaki nem találja a saját boldogságát, és ilyen helyzetben vagyok én is.
Nem tudom motiválni magam semmire, nem rég hagytam abba az edzésemet, mert elegem lett belőle, nem tudom azt, hogy mibe vagyok tehetséges. Csak egy párkapcsolatra vágyódom nagyon.
Voltatok ilyen helyzetben és segített rajtatok valakinek a közelsége?
Mi a baj az utcán ismerkedéssel?
Neten mitől jobb?
Neten is lehet, csak sok a kamureg, és 90%-ban rögtön csak a külsö alapján ítélnek, ergo mindegy, hogy mit írsz neki. De arra jó, hogy levelezgettek és talán randi is lehet belőle, bár én max. 1-3 hétig levelezgetek valakivel neten, aztán randi.
Ha társaság, akkor keress rá, hogy rapidrandi, az nagyon jó móka, bár szar a szervezés sokszor, de legalább élőben beszélgetsz nőkkel.
Azért élőben is számít a külső, mindkettő nemnél, ha nem tetszik a lány akkor nem tudok hozzá vonzódni max barátság lenne köztünk.
Azért nem szeretek utcán ismerkedni, mert sose éreztem késztetést arra, hogy odamenjek valakihez, viszont ha látnám azt, hogy nagyon néz egy lány aki szimpatikus akkor odamennék, de ha nincs semmi jelzés akkor csak zavarba lennék. Nem vagyok annyira beszédes nem szeretem annyira jártatni a számat, ezért illene hozzám jobban egy beszédes lány.
Társkeresővel az a gond, hogy képek alapján nehéz véleményt mondani valakiről és képek becsapósak, de komolyan gondolom az egészet és beszélgettem már egy pár lánnyal. Randi még nem volt, mert vagy túl komolytalan lányt találtam vagy nem volt jó valakivel beszélgetni vagy később jöttem rá, hogy nem is tetszik és volt mikor én nem voltam szimpatikus. Tehát nem a legjobb ismerkedési forma, de eddig ezt látom legjobbnak, aztán lehet, hogy élőbe ismerkedek meg egy vonzó lánnyal, elvileg akkor jön valaki, hogyha nem is számítunk rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!