Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Létezik olyan, hogy valakinek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik olyan, hogy valakinek a problémáit megoldja egy párkapcsolat, ha egyedül nem tud boldog lenni?

Figyelt kérdés

Sokat olvastam arról, hogy magunkban kell a boldogságot keresni, de lehetnek olyan helyzetek, hogy valaki nem találja a saját boldogságát, és ilyen helyzetben vagyok én is.

Nem tudom motiválni magam semmire, nem rég hagytam abba az edzésemet, mert elegem lett belőle, nem tudom azt, hogy mibe vagyok tehetséges. Csak egy párkapcsolatra vágyódom nagyon.

Voltatok ilyen helyzetben és segített rajtatok valakinek a közelsége?

2015. aug. 22. 13:03
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Totál igazad sokat jár a fejemben a társkeresés és tudom, hogy görcsösen nem szabad keresni. Csak az a baj, hogy nem volt még párkapcsolatom és sokszor félek attól, hogy azoknak a lányoknak nem fogok tetszeni akik nekem tetszenek és tudom hogy erre se szabadna gondolni, mert nincs olyan, hogy valaki túl jó hozzánk, mert ugyanolyan emberek, mint én vagy te. Ezeket a gondolatokat próbálom valahogy elhessegetni, mert legbelül tudom, hogy minden lehetséges.
2015. aug. 27. 23:48
 12/17 anonim ***** válasza:
Ilyen helyzetben én is voltam. Nem kell nagyon akarni, úgyis eljön az ideje. Én azt ajánlom, hogy járj társaságba, edzeni, akármi. Muszáj tanulni a kommunikációt emberekkel. Egyébként marha egyszerű módszerekkel is lehet gyakorolni az ismerkedést, elképesztő eredményekkel. A boldogságod nem úgy fogod magadban megtalálni, hogy leülsz és gondolkodsz, hanem azon gondolkodj, hogy mi az, amin tudnál változtatni. Szólíts le embereket az utcán, hogy mennyi az idő, meg hol találod ezt-azt, aztán haladj tovább, közben tanulsz, tízediknél azt veszed majd észre, hogy sokkal lazább vagy, nem stresszelsz és 30 után talán már el is jutsz addig, hogy egy lánnyal beszélgetni is fogsz teljesen lazán, természetesen.
2015. aug. 27. 23:58
 13/17 anonim ***** válasza:
És különben is akkor mi van, ha valaki tetszik és odamész hozzá, megszólítod? Ha nem tetszel neki, akkor elköszöntök és kész. Amúgy két perc alatt lehet számot szerezni, ha azzal kezded, hogy "Bocs, ne haragudj, csak nagyon aranyos lány vagy és muszáj volt idejönnöm hozzád, X-nek hívnak" és nyújtod a kezed. "Érdekel, hogy milyen lehetsz, mondanál magadról pár dolgot, ami jellemző rád?"
2015. aug. 28. 00:04
 14/17 A kérdező kommentje:
Internetes társkeresővel próbálkozok mostanában elő is fizettem egyikre. Utcán nem szeretek ismerkedni, nem tartom helyes lépésnek ezt. Társaságbeli ismerkedést találom legjobbnak, de mivel nincs tág baráti köröm és nincs más lehetőség ezért próbálkozok neten.
2015. aug. 28. 00:18
 15/17 anonim ***** válasza:

Mi a baj az utcán ismerkedéssel?

Neten mitől jobb?

Neten is lehet, csak sok a kamureg, és 90%-ban rögtön csak a külsö alapján ítélnek, ergo mindegy, hogy mit írsz neki. De arra jó, hogy levelezgettek és talán randi is lehet belőle, bár én max. 1-3 hétig levelezgetek valakivel neten, aztán randi.

Ha társaság, akkor keress rá, hogy rapidrandi, az nagyon jó móka, bár szar a szervezés sokszor, de legalább élőben beszélgetsz nőkkel.

2015. aug. 28. 00:31
 16/17 A kérdező kommentje:

Azért élőben is számít a külső, mindkettő nemnél, ha nem tetszik a lány akkor nem tudok hozzá vonzódni max barátság lenne köztünk.

Azért nem szeretek utcán ismerkedni, mert sose éreztem késztetést arra, hogy odamenjek valakihez, viszont ha látnám azt, hogy nagyon néz egy lány aki szimpatikus akkor odamennék, de ha nincs semmi jelzés akkor csak zavarba lennék. Nem vagyok annyira beszédes nem szeretem annyira jártatni a számat, ezért illene hozzám jobban egy beszédes lány.

Társkeresővel az a gond, hogy képek alapján nehéz véleményt mondani valakiről és képek becsapósak, de komolyan gondolom az egészet és beszélgettem már egy pár lánnyal. Randi még nem volt, mert vagy túl komolytalan lányt találtam vagy nem volt jó valakivel beszélgetni vagy később jöttem rá, hogy nem is tetszik és volt mikor én nem voltam szimpatikus. Tehát nem a legjobb ismerkedési forma, de eddig ezt látom legjobbnak, aztán lehet, hogy élőbe ismerkedek meg egy vonzó lánnyal, elvileg akkor jön valaki, hogyha nem is számítunk rá.

2015. aug. 28. 07:50
 17/17 anonim ***** válasza:
Nálam volt olyan, hogy neten ismerkedtem, nem jött össze és élőben ismertem meg valakit tök váratlanul. Ez ilyen, nem lehet tudni. Mondjuk neked akkor tényleg a net a legjobb erre, mert mikor írsz, össze tudod szedni a gondolataidat. Én sokat randiztam netes társkeresők által, de sokszor élőben teljesen más a lány. Ki tudja mikori a fotó, lehet, hogy fotókon nem néz ki jól, élőben meg megtetszik. Én azt javaslom, hogy ha van olyan, aki szimpatikus és akar veled talizni, akkor talizz vele, még utána dönthetsz, max. kávéztok egy jót, legalább megtapasztalod, hogy milyen egy randi, 10 után már észre sem veszed, de rutinosabb leszel sokkal és rájössz, hogy nem is olyan nagy dolog, nem kell tartani tőle, sokszor a nő jobban izgul, mint egy férfi. Az, hogy beszédes-e, majd kiderül. Nálam volt olyan, hogy taliztunk és kb. 2 mondat után kiderült, hogy semmi közünk egymáshoz, pedig féloldalas levelezgetéseink voltak, nagyon érdeklődő volt.
2015. aug. 28. 15:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!