Mit tegyek hogy ez megváltozzon?
Figyelt kérdés
Szóval 22 éves srác vagyok és egyedül élek (szó szerint) apám külföldre ment munka miatt, nem jár haza és a kapcsolatom sem valami fényes vele. Barátnőm már lassan 3 éve nincs.Barátaim nem nagyon vannak,akikkel tartom a kapcsolatot azoknak is megvan a saját életük.Munka kilátásban sincs. Végül is én szeretek egyedül lenni de lassan már fél éve és egy kicsit besokalltam.Nincs egy személy aki amikor itthon vagyok érezteti hogy nem vagyok egyedül és fontos vagyok neki.2012. szept. 15. 21:59
1/5 anonim válasza:
Hát próbálj meg munkát keresni, azzal tudsz a legegyszerűbben barátokat és esetleg barátnőt is szerezni.
2/5 A kérdező kommentje:
már az csinálom egy jó ideje...:S
2012. szept. 15. 22:07
3/5 anonim válasza:
esetleg egy kutya? vagy találj egy lakótársat, úgy a rezsi is kevesebb lesz, és nem leszel egyedül.
4/5 A kérdező kommentje:
panelban élek
de a lakótárs nem rossz ötlet köszi..:):)
2012. szept. 15. 22:23
5/5 anonim válasza:
Az ember társas lény,szerintem gyorsan keríts valakit,mert ettől be fogsz kattanni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!