20éves lány vagyok. De a szüleim úgy kezelnek mintha még 15 lennék. Hogyan érhetem el, hogy végre megváltozzon a hozzá (m) állásuk?
Sose voltam egy némalevente, mindig kiálltam az igazamért. Most is ezen vagyok. Szeretem a szüleimet, örülök hogy nem engedtek 14-5 évesen bulizni, és arra neveltek hogy tiszteljem őket. Úgy gondolom ez így is van.
De kezdek besokalni...
Párom 30 éves, 7 hónapja vagyunk együtt és több közös programot is szervezünk, nem vagyunk az otthon ülős típusok. Anyáék tudom, hogy nem örülnek a korkülönbségnek, de elfogadták. Ezzel szemben állandóan keresztül akarják húzni a közös programokat.
Lelki terrort alkalmaznak: ,Nem szeretnénk, hogy elmenj ide-oda, kérlek tartsd tiszteletben a kérésünket' Általában megkérdezem, hogy de miért nem mehetek, de a válasz csak annyi, hogy: 'mert azt mondtam, hogy nem'
Tudom, hogy nem akarják, hogy a kislányuk kirepüljön, de ez egyszer úgyis be fog következni. DE meddig kell még elviselnem az indok nélküli lekorlátozásaikat??
Ti mit tennétek?
Dolgozol?Tanulsz?Ők tartanak el?
Én mennék bérlőtársakkal albérletbe meg dolgozni.Onnantól kezdve nincs nagy beleszólásuk.
Ha EDDIG értelmesen neveltek, akkor kérd meg öket, hogy adjanak valami olyan indokot, ami számodra lefogadható, mert a "csak" nem az.
De ugyanezt lemodnhatod nekik is, amit itt leirtál, hogy te már nem vagy kisgyerek, és lassan önálló életet élsz, nem akarod, hogy ennyire korlátozzanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!