Lenne esélyem arra hogy megváltozzon a személyiségen, ha elköltöznék a családomtól?
Ösztöndíjat ritkán osztogatnak úgy, hogy "a jelöltnek és plusz egy személynek" :)
Szerintem menj nyugodtan, jót fog tenni. Hasonló helyzetben voltam, bár én országon belül költöztem, de jót tett. Szintén túlféltett egyke voltam.
5-ös, pont erről beszélek. Vagy annyira buta, vagy annyira élvezi a szabadságot és az egyedüllétet, hogy úgy érzi meg kell és meg lehet tennie olyan dolgokat is, amit mi például nem tennénk. És minél távolabb van a szülőktől, annál kisebb az esélye a lebukásnak.
Ennek nem kell így lennie, és szerintem is el kell szakadni a szülőktől. Aztán csak ésszel, nem megmerítkezni a fertőben :XDD
Így már világosabb, mit akartam mondani, 5-ös?
Én meg pont azért kérdeztem, h éltél-e már külföldön, mert úgy fested le az egészet, mint valami hihetetlen veszélyforrást. Nagyon sok ismerősöm van, többféle országból és egyikünk sem merült el a fertőben. Pedig én is a szülői házból jöttem egyenesen az önálló életbe.
Attól, hogy a szülői hatásra az önbizalom nem megfelelően alakul ki még kaphatott értékeket, amik segíteni fogják abban, h ne kerüljön bajba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!