Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány évesen találtátok meg Ti életetek párját?
#4-es válaszoló vagyok.
Azok akik lepontoztak, remélem nem fognak majd úgy járni, hogy 40 éves korukban rádöbbennek, hogy az élet elment mellettük, valójában sosem éltek, rájuk tör a kapuzárási pánik és a Morrison's 2-ben fognak könyörögni az egyetemista lányoknak, hogy anyagi támogatásért cserébe kapjanak egy kis "kedvességet". Szerintem ennél szánalmasabb nincsen. Remélem ti nem fogtok erre a sorsra jutni.
#4es és még nem tudom hanyas :)
Bár én nő vagyok, de kb fél évig volt az, hogy nem akartam megállapodni egy ember mellett, és felmerült, hogy tapasztalat kellene... volt egy 17 évesen egy akkor 3 éves kapcsolatban.
Most megállapodnék a mostani párom mellett, és úgy érzem, ha sikerül a karrierálmaimat és a magáéleti álmaimat teljesítenem, akkor nem ment el mellettem az élet véletlenül sem :) Mindenkinek más céljai vannak, ne általánosíts :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!