Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mikor talaltatok ra eletetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor talaltatok ra eletetek nagy szerelmere?

Figyelt kérdés
Vagyis hany evesek voltatok mikor megismerkedtetek azzal az emberrel akivel osszekottetek eletetek? nemet es kort legyszi:)
2010. márc. 16. 17:01
 1/3 anonim ***** válasza:

Ezt majd csak akkor tudom megmondani,ha 50 éves nyanya leszek, és leéltem az életemet egy emberrel.:)Majd akkor visszajövök ;) Most hosszú,komoly kapcsolatom van, idén talán eljegyzés, és komoly tervek. De sosem tudni mit hoz a jövő. Remélem megmaradunk egymásnak, de még változhatnak a dolgok.

22/L

2010. márc. 16. 17:04
 2/3 anonim ***** válasza:

Még nem találtam olyat, akibe beleszerettem volna:S

L18

2010. márc. 16. 17:05
 3/3 anonim ***** válasza:

21 voltam amikor Vele egymásba gabalyodtunk. Nekem előtte volt egy 7 éves kapcsolatom is és azóta is volt pár. Sajnos Vele semmi komoly nem történt, de a mai napig érzem, hogy Ő volt az igazi. :( Csak valahogy nem a legmegfelelőbb időben találkoztunk. Pont ma lenne az évfordulónk :(

24L

2010. márc. 16. 17:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!